Cмачно та інстаграмно: нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021

Cмачно та інстаграмно: нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: unsplash.com

Cмачно та інстаграмно: нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
03 червня 2021 10:46

Попри карантинні обмеження і суттєве зменшення потоку туристів, гастрономічний Львів не перестає дивувати. Навесні у місті Лева з’явилися кілька небанальних місць, де не лише смачно, але й інстаграмно. І доки на Сихові тішаться хрумкою курочкою з KFC, а в Рясному – піцою з Domino's Pizza, фото гостей Teddy restaurant із гігантськими плюшевими ведмедиками вже заполонили мережу.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Avocado organіc food

Cмачно та інстаграмно: нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: Avocado organіc food/ФейсбукCмачно та інстаграмно: нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: Avocado organіc food/Фейсбук

Новий заклад мережі популярних ресторанів здорового харчування тепер є не лише у торгово-розважальних центрах «Спартак» та «Victoria Gardens», але й на Староєврейській, 37. Так-так, саме там, де колись була не менш популярна Галицька Жидівська кнайпа «Під Золотою Розою».

Відкриття ресторану відбулося у п’ятницю, 28 травня. У меню – салати, пасти, бургери, супи, гарячі страви, десерти.

Де: вулиця Староєвреська, 37

Коли приходити: 10.00-22.00

Teddy restaurant

Cмачно та інстаграмно: нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: Teddy restaurant/ФейсбукCмачно та інстаграмно: нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: Teddy restaurant/Фейсбук

Гігантські плюшеві ведмедики з нового ресторану, що відкрили у Львові у травні на вулиці Чайковського, вже заполонили мережу. Адже тут навіть той, кому немає з ким провести вечір, ніколи не сидить за столиком самотньо. Бути у Teddy restaurant і не зробити фото з плюшевим ведмедем –просто неможливо.

У меню нового ресторану є сніданки, основні страви, салати, устриці, піца, десерти.

Де: вулиця Чайковського, 20

Коли приходити: 12.00-23.00

KFC

Нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: KFC/ФейсбукНові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: KFC/Фейсбук

Відкриття ресторану KFC відбулось 21 квітня. Заклад запрацював на проспекті Червоної Калини, 60, що в торговому-центрі «Арсен» на Сихові. Це перший у Львові заклад KFC з автороздачею у форматі Drive. 

Kentucky Fried Chicken (KFC) – це американська мережа фастфудів, яка заснована у 1952 році і налічує понад 25 тисяч закладів по всьому світу.  Заклади KFC працюють у Києві, Дніпрі, Сумах, Харкові та Павлограді Дніпропетровської області.

Де: проспект Червоної Калини, 60

Коли приходити: 8.00-23.00

Domino's Pizza

Нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: KFC/Фейсбук. Фото: Domino's PizzaНові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: KFC/Фейсбук. Фото: Domino's Pizza

Це вже шоста піцерія у Львові однієї з найбільших світових мереж Domino's Pizza. Новий заклад з’явився на вулиці Залізничній, 21. Тепер замовити піцу можуть і мешканці Рясного.

Відкриття нової піцерії у Залізничному районі Львова відбулося у середині березня. 

"Ми розширили зону доставки і тепер дозвозимо свою піцу у Рясне! А доставка на Левандівку стане швидшою. Зустрічай нову піцерію Domino's на вул. Залізнична, 21", – йдеться у повідомленні Domino's Pizza.

Мінімальна сума замовлення на доставку – 145 гривень. Час доставки: з 10:00 до 22:59 – 30 хвилин, з з 23:00 до 01:59 – 60 хвилин.

Де: вулиця Залізнична, 21

Коли приходити: 10.00-23.00

Asia Star

Нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: KFC/Фейсбук. Фото: Asia Star/FacebookНові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: KFC/Фейсбук. Фото: Asia Star/Facebook

Це новий ресторан паназійської кухні, який з’явився на гастрономічній мапі Львова у березні 2021 року. Окрім давно звичних для нас позицій, в меню є великий вибір гарячих закусок та страв, таких як харумакі, ґьодзе, вонтони та шумаї. Також велике різноманіття страв з рисом та локшиною, яєчний та пшеничний удони. В закладі ви зможете скуштувати усі класичні варіанти паназійських супів. В меню ресторану Asia Star представлені страви як для любителів м’яса, так і для шанувальників дарів моря, вегетаріанців і тих, хто рахує кожну калорію.

Де: площа Старий Ринок, 9

Коли приходити: з 09.00-22.00

Mad bars house

Cмачно та інстаграмно: нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: Mad Lviv/FacebookCмачно та інстаграмно: нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021. Фото: Mad Lviv/Facebook

Шестиповерховий п’яний дім відкрили у старій кам’яниці на вулиці Шевській. Окрім великого розміру і зручного розташування – у «серці» Львова, на гостей Mad bars house чекає й ще одна приємність нового закладу – неймовірний краєвид на Замкову гору.

У Mad bars house є чотири зали на різних поверхах із різним меню. На першому – Var Bar – це гучні посиденьки з друзями під смачний крафт; на другому – Win – затишний ресторан із вишуканими стравами і добрим вином; на третьому – Wona – для вечерь біля біля відкритої кухні; на п’ятому – Buzz – місце для коктейльних вечірок.

Де: вулиця Шевська, 10

Коли приходити: 17.00-00.00, коктейльний бар працює з 19.00

Нагадаємо найкращі ресторани Львова, які відкрилися взимку 2020-2021

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах