Куди піти у Львові на День молоді 2021: афіша

Куди піти у Львові на День молоді 2021: афіша. Фото: unsplash.com

Куди піти у Львові на День молоді 2021: афіша. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
25 червня 2021 13:55

Щорічно в останню неділю червня в Україні відзначають День молоді. Цьогоріч свято припадає на 27 червня. У Львові з нагоди Дня молоді 2021 традиційно буде багато концертів. Про найцікавіші з них розкаже VG Львів.

Leopolis Jazz Fest

Leopolis Jazz Fest 2021 - ідеальний варіант для світкування Дня молоді під музикуLeopolis Jazz Fest 2021 - ідеальний варіант для світкування Дня молоді під музику

Leopolis Jazz Fest 2021 у Львові цьогоріч відбудеться 24-28 червня. Тож львів'яни і гості міста мають унікальну можливість відсвяткувати День молоді з музикою. Концерти будуть відбуватися одразу на трьох сценах: на площі Ринок, у подвір’ї палацу Потоцьких та на сцені імені Едді Рознена у Парку культури.

Так, у неділю, 27 червня, на площі Ринок виступатимуть Fusion Trio та OZMA, у дворі палацу Потоцьких - RvB і Veronika ChiChi Quartet, а на сцені імені Едді Рознена у Парку культури - Avishai Cohen Trio "Arvoles" та Kamasi Washington.

Де: на площі Ринок, у подвір’ї палацу Потоцьких та на сцені імені Едді Рознена у Парку культури

Коли: 27 червня

Фестиваль молоді на "Арені Львів"

25-28 червня у Львові відбудеться фестиваль молоді на "Арені Львів"25-28 червня у Львові відбудеться фестиваль молоді на "Арені Львів"

Для тих, хто не хоче чекати до неділі, святкувати можна почати вже у п'ятницю, 25 червня. Цього дня на "Арені Львів" стартує відкриття Фестивалю молоді, який триватиме до 28 червня.

У програмі: спортивні турніри, ярмарки вуличної їжі багатьох кухонь світу, великий тест-драйв автомобілів, dj парад, концерти кавер-гуртів, фестиваль морозива, музика і танці - все це і багато іншого чекатиме відвідувачів в останню неділю червня.

Де: "Арена Львів", вулиця Стрийська, 199

Коли: 25-27 червня, 19.00-22.00

Концерти Jerry Heil, Laud, Ivan Navi та Sasha Chistova

27 червня з нагоди Дня молоді на "Арені Львів" відбудеться святковий концерт Jerry Heil, Laud, Ivan Navi та Sasha Chistova27 червня з нагоди Дня молоді на "Арені Львів" відбудеться святковий концерт Jerry Heil, Laud, Ivan Navi та Sasha Chistova

У неділю, 27 червня, молодь Львова зі святом вітатимуть Jerry Heil, Laud, Ivan Navi та Sasha Chistova. 

За словами організаторів, це буде масштабний концерт трендової музики від популярнихукраїнських  виконавців, який відбудеться просто неба. Такого у Львові вже давно не було!

Де: "Арена Львів", вулиця Стрийська, 199

Коли: 27 червня, 19.00-21.00

Cмачно та інстаграмно: нові ресторани, які відкрилися у Львові навесні 2021 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах