На час проведення Олімпіади у дворику Ратуші діятиме фан-зона: що цікавого обіцяють

На час проведення Олімпіади у Токіо у дворику Ратуші діятиме фан-зона: що цікавого обіцяють. Фото: Львівська міська рада.

На час проведення Олімпіади у Токіо у дворику Ратуші діятиме фан-зона: що цікавого обіцяють. Фото: Львівська міська рада.

Дозвілля та їжа
21 липня 2021 13:03

У п’ятницю, 23 липня, у Токіо стартують ХХХІІ Олімпійські ігри. На весь час проведення Олімпіади у Львові у дворику Ратуші діятиме спеціально облаштована фан-зона – Lviv Olympic Space. Вхід вільний.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Фан-зона у дворику Ратуші буде діяти з 23 липня до 8 серпня з 10:00 до 17:00.

«Lviv Olympic Space буде діяти безкоштовно для всіх відвідувачів. Фан-зона буде максимально наповнена різними активностями і, думаю, чимало дітей врешті загориться бажанням займатись спортом. Ми будемо раді бачити всіх на нашій фан-зоні та відчувати звідти вашу підтримку, вашу енергетику у Токіо», – розповів начальник управління спорту Львова Антон Нікулін.

Наповнення Lviv Olympic Space: сцена з екраном, які постійно будуть працювати та висвітлювати актуальну інформацію щодо Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо; ексклюзивні прямі включення з спортсменами, тренерами, офіційними представниками Олімпійської збірної з Токіо; обговорення виступів спортсменів зі стейкхолдерами спорту; активності від ДЮСШ міста Львова; куточок японської культури (робота за окремим розкладом: мова, орігамі, чайна церемонія); зона віртуальної реальності та кіберспорту.

Також організатори обіцяють цікаві конкурси та розіграші подарунків, зону фудкорту та зону продажу спортивних товарів.

Додамо, що у неділю, 8 серпня, у селі Ганачівка Перемишлянської територіальної громади відбудеться фестиваль "Медова Забава". На гостей заходу чекає  велика концертна програма народних та самодіяльних колективів, ярмарок продукції бджільництва, дегустація меду та медопродуктів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах