У Львові відбудеться Фестиваль води: програма

У Львові відбудеться Фестиваль води: програма. Фото: unsplash.com

У Львові відбудеться Фестиваль води: програма. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
25 вересня 2021 12:47

У Львові відбудеться Фестиваль води. Незвийчний захід проведуть на території комунального підприємства «Львівводоканал» у суботу, 25 вересня. Організатори обіцяють, що буде цікаво і дітям, і дорослим.

День відкритих дверей підприємства та родинне свято Фестиваль води відбудеться на вулиці Зеленій, 64 у Львові. 

«Як часто ви відвідували Львівводоканал? Напевне, ви приходили до нас лише для вирішення проблем із водопостачанням і ніколи не звертали уваги на те, яким унікальним є ансамбль будівель водоканалу та скільки всього цікавого розташовано на нашій території. Цього року наше підприємство відзначає ось уже 120 років невтомної роботи з постачання води усьому Львову. Ми хочемо відсвяткувати цю важливу дату разом із нашими споживачами. Саме тому організовуємо Фестиваль води «120 років Львівводоканалу», – йдеться у повідомленні «Львівводоканалу».

На Фестивалі води на гостей свята чекають такі атракції: виставка техніки підприємства; наукове шоу для дітей «Еврика»; мобільні наукові лабораторії; екскурсійна програма територією підприємства «Таємниці Львівводоканалу».

Окрім того, на фестивалі працюватиме футкорт, де можна буде скуштувати «Бограч від головного технолога», та «Плов від головного механіка» підприємства.

Захід – безкоштовний. Фестиваль води триватиме 25 вересня з 12.00 до 16.00.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах