На каву – до Львова: опублікована програма Lviv Coffee Festival 2021

На каву – до Львова: опублікована програма Lviv Coffee Festival 2021. Фото: unsplash.com

На каву – до Львова: опублікована програма Lviv Coffee Festival 2021. Фото: unsplash.com

Дозвілля та їжа
24 вересня 2021 15:10

Протягом трьох днів у Львові відбудеться найстаріший львівський кавовий фестиваль країни Lviv Coffee Festival. Кавоманів чекають 24-26 вересня в подвір’ї Палацу Потоцьких. До квитків гостям даруватимуть фестивальну екосумку зі смачною кавою.

За словами організаторів, цьогоріч програма фестивалю буде дуже насичена. Традиційно під час Lviv Coffee Festival оберуть найкращу кав’ярню Львова. Також заплановані два фанові батли для бариста від Barista Games: «альтернативний каптестінг», спрямований на розвиток культури споживання кави та «to go latte art battle», спрямований на розвиток майстерності в приготуванні кави в паперових (одноразових) стаканчиках.

У зоні Кава Експо зберуться провідні виробники обладнання, посуду, аксесуарів та всього, що пов’язане з кавою. В зоні Coffee Talks всі охочі зможуть прослухати лекції та взяти участь в тематичних майстер-класах. Серед спікерів – директор America House Lviv Володимир Бєглов, письменниця Надійка Гербіш, фотографиня і мотиваторка Поліна Павлова.

Ввечері гостей Lviv Coffee Festival запрошують до атмосферного перегляду фільмів у Cinema Coffee.

Для відвідувачів з дітьми підготували Coffee Kids Zone, де малюків чекатимуть аніматори, музичне шоу, ігри і розмальовки.

Нагадаємо,  куди піти на вихідних, 25-26 вересня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах