І кожен фініш – це, по суті, старт: чому насправді закрили Milk Pub у Львові

І кожен фініш – це, по суті, старт: чому насправді закрили Milk Pub у Львові. Фото: Юрій Богун.

І кожен фініш – це, по суті, старт: чому насправді закрили Milk Pub у Львові. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
17 жовтня 2021 10:51

На вулиці Друкарській, що у центрі Львова, закрили перший Milk Pub "Кооператива молока". Новий незвичайний заклад холдингу емоцій !FEST працював у приміщенні, де колись була легендарна "Пошта на Друкарській", яка не пережила карантину. Чому Milk Pub закрили після кількох місяців роботи у коментарі VG Львів розповів керівник PR-відділу львівського "Холдингу емоцій !FEST" Тарас Маселко.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

"Milk Pub закрили на ремонт фінальний, бо попереднє відкриття фактично було тестовим. Ми допрацьовуєм елементи інтер‘єру, меню та інші деталі концепції закладу, і вже невдовзі відкриємо двері оновленого мілк-пабу "Кооперативу молока",  — розповів Тарас Маселко.

Зазначимо, що Milk Pub, який кілька місяців "тестово" приймав гостей у центрі Львова, співпрацював зі спільнотою фермерів "Кооператива молока", то ж тут на відвідувачів чекав чималий вибір морозива та мілкшейків. А також – десерти на основі молока та сирні закуски. А ще – сидр, пиво, вино та міцні напої.

Додамо, що пандемічний 2020-й рік негативно вплинули на гастрономічне життя туристичного Львова. Через карантинні обмеження, зменшення потоку туристів, високу орендну плату й інші негаразди чимало популярних ресторанів, кнайп і кав’ярень міста Лева стали економічно невигідними й просто зникли з гастрономічної мапи міста. Від них залишилися лише яскраві фото, та не менш яскраві спогади. Популярні ресторани Львова, які не пережили карантину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах