Приїхали: львівські перевізники скасували частину міжобласних маршрутів

Львівські перевізники скасували частину міжобласних маршрутів. Фото: photo-lviv.in.ua

Львівські перевізники скасували частину міжобласних маршрутів. Фото: photo-lviv.in.ua

Дозвілля та їжа
29 жовтня 2021 08:56

Після посилення карантинних обмежень на міжобласних транспортних сполученнях у Львові скасували маршрути в Івано-Франківську та Закарпатську область. Читайте всі новини Львова.

Як повідомив Zaxid.net голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, після того, як почала діяти вимога впускати в автобуси міжобласного сполучення лише вакцинованих пасажирів, зменшився попит на такі перевезення. Через це зі Львова скасували рейси в Івано-Франківську і Закарпатську область.

Заступниця директора ТзОВ «Львівське АТП 14631», яке обслуговує міжобласні маршрути, Оксана Осєчко розповіла, що зараз підприємство виконує лише два міжобласні рейси: Львів–Луцьк і Львів–Кам'янець-Подільський. А сім маршрутів в Івано-Франківську область та на Закарпаття скасували.

«Ми не зупиняли перевезення з 21 жовтня і продовжували виїжджати на лінії з АТП. Однак були такі випадки, що не було продано на рейси жодного квитка. І враховуючи протяжність рейсів – а це близько 300 км – не було змісту автобусу їхати. Тому ми приймали рішення про повернення автобуса у парк», – пояснила Оксана Осєчко.

За її словами, з 29 жовтня перевізник спробує відновити два маршрути на Закарпаття. Якщо на вихідних на ці маршрути не буде попиту, то їх знову скасують.

Нагадаємо, що з 21 жовтня в Україні втупили в дію нові правила перевезення пасажирів. У міжобласних автобусах і поїздах тепер вимагають Covid-сертифікати або негативні ПЛР-тести.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах