Розслабся: куди піти вакцинованим львів’янам цього вікенду

Розслабся: куди піти вакцинованим львів’янам цього вікенду. Фото: blog.eva.ua

Розслабся: куди піти вакцинованим львів’янам цього вікенду. Фото: blog.eva.ua

Дозвілля та їжа
04 листопада 2021 17:40

Після того, як у Львові почали діяти обмеження «червоної» зони, у місті скасували багато фестивалів і міських свят. Втім, є чимало закладів, де вакцинувалися всі співробітники, і де цього вікенду можна добре розважитися і львів’янам, і гостям міста. Головне – не забудьте свої ковід-сертифікати та ПЛР-тести.

Куди піти у Львові на вихідних, 6-7 листопада, розповідає VG Львів.

Шевченківський Гай

У музейних фондосховищах Шевченківського Гаю зберігається понад 21 тисяча експонатів. Фото: Укрінформ.У музейних фондосховищах Шевченківського Гаю зберігається понад 21 тисяча експонатів. Фото: Укрінформ.

Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького – один із найбільших музеїв просто неба у Європі (36 гектарів). Тут відтворено 110 пам’яток народної архітектури з Бойківщини, Лемківщини, Гуцульщини, Буковини, Покуття, Поділля, Закарпаття, Львівщини. Тут є на що подивитися! Чи то хата під солом’яною стріхою, чи комора заможного селянина, чи млин, а чи понад столітня школа – кожен об’єкт є унікальним.

Де: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького, вулиця Чернеча Гора, 1

Коли: 6 та 7 листопада, з 10.00 до 17.00

Ціна: 70 гривень, пільговий квиток — 50 гривень, дошкільнята — безкоштовно

Геловін в «Уруру»

Фото: facebook.com/Парк розваг УРУРУФото: facebook.com/Парк розваг УРУРУ

У парку розваг «Уруру», що у відпочинковому комплексі «Бухта вікінгів», триває Геловін. Тематичні фотозони з гарбузами і чудернацькими страховиськами тут облаштували ще на початку жовтня, і не прогадали – локація нині дуже популярна. «Уруру» – прекрасне місце для вікенду з дітьми. Адже тут є багато чого цікавого для малечі: золота копальня, великі подушки-батути, вежі-лазанки, вавилонська гірка та гігантські динозаври. Якщо після розваг зголоднієте, то знайте, що на території є піцерія.

Де: «Бухта Вікінгів», вулиця Княгині Ольги 5а/1, село Старе Село, Пустомитівський район

Коли: 6 та 7 листопада, з 10.00 до 20.00

Ціна: 250 гривень

Дім Єнота

Фото: facebook.com/Дім єнота Львів/ Raccoon House/ Szop pracz/ Procione/ Waschbär/ Дім єнотівФото: facebook.com/Дім єнота Львів/ Raccoon House/ Szop pracz/ Procione/ Waschbär/ Дім єнотів

Це єдине місце у Львові, де на тварин можна не лише подивитися, але й погодувати, побавитися з ними чи зроби селфі.

У Руслани та Андрія Гервазюків мешкають одразу семеро єнотів, які щодня охоче зустрічають гостей. З першого погляду усі вони дуже подібні між собою. Однак господарі запевняють, що з легкістю можуть сказати, хто зараз поліз за ящик, а хто — подерся догори драбиною. От, Мишка  — тиха та ніжна, Степашка — добрий, а Сірко — прудкий, наче вовк.

Господарі попереджають, що з цими маленькими злодіями потрібно бути обережними, адже вони часто витягують із кишень ключі та телефони.

Відвідування Дому Єнотів проводиться за попереднім записом.

Де: Дім Єнота, вулиця Навколишня, 22

Коли: 6 та 7 листопада, з 13.00 до 19.00

Ціна: 200 гривень

Домівка врятованих тварин

Фото: facebook.com/Домівка Врятованих ТваринФото: facebook.com/Домівка Врятованих Тварин

Це унікальне місце у Львові, де можна побачити тварин і птахів, яких важко зустріти у дикій природі. До того ж зробити це можна абсолютно безкоштовно, хоча пожертви і щось смачненьке для підопічних, звісно ж, завжди вітаються. Яйця, овочі, фрукти, риба, корм – це те, від чого мешканці Домівки врятованих тварин ніколи не відмовляться.

Де: Домівка врятованих тварин, вулиця Олекси Довбуша, 24

Коли: 6 та 7 листопада, з 10.00 до 18.00

Ціна: вхід вільний, пожертви вітаються

Океанаріум

Фото: facebook.com/Океанаріум ЛьвівФото: facebook.com/Океанаріум Львів

Океанаріум розташували на трьох поверхах старовинного львівського будинку, де облаштовано більше двадцяти акваріумів із понад трьома тисячими мешканців підводного світу, серед яких: кольорові рибки найрізноманітніших розмірів, скати, черепахи. А в найбільшому акваріумі на гостей чекають акули з хорошим апетитом. Якщо пощастить – зможете побачити, як їх годують.

Де: Океанаріум Львів, проспект Шевченка, 8

Коли приходити: 6 та 7 листопада, з 10:00 до 20:30 (каса до 20:00)

Ціна: 250 гривень; студентський квиток та квиток для підлітків 14-17 років – 150 гривень; дитячий квиток (3-13 років) – 150 гривень; діти до 3 років – безкоштовно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах