Ненудні вихідні: куди піти у Львові 13-14 листопада

Ненудні вихідні: куди піти у Львові 13-14 листопада. Фото: goodfon.ru/Jenty.

Ненудні вихідні: куди піти у Львові 13-14 листопада. Фото: goodfon.ru/Jenty.

Дозвілля та їжа
12 листопада 2021 13:36

У Львові продовжують діяти обмеження «червоної» зони. Втім, є чимало закладів, де вакцинувалися всі співробітники, і де на вихідних можна непогано розважитися. Головне – не забути узяти ковід-сертифікат або ж ПЛР-тест.

Куди піти у Львові на вихідних, 13-14 листопада, розповідає VG Львів.

Кассандра. Прем’єра вистави

Ненудні вихідні: куди піти у Львові 13-14 листопада фото 1Ненудні вихідні: куди піти у Львові 13-14 листопада фото 1

У суботу, 12 листопада, заньківчани запрошують вакцинованих львів’ян і туристів на прем'єру вистави «Кассандра» за поемою Лесі Українки.

«10 років триває облога Трої гинуть герої та вояки по обидва боки. У місті є людина, що може зупинити смерть — це Кассандра, але її дар віщування для неї прокляття. Їй ніхто не вірить і вважають винною в усіх нещастях, втратах і бідах, ба більше для багатьох вона  —  божевільна», — інтригують у театрі.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, вулиці Лесі Українки, 1

Коли: 12 та 13 листопада, початок о 18.00

Ціна: 50 – 300 гривень

Концерт «Моцарт-Гала»

Львівська опера запрошує на концертну програму «Моцарт-Гала», на якій прозвучать найвідоміші увертюри, арії та ансамблі з опер «Весілля Фігаро», «Так чинять всі», «Дон Жуан» В.А. Моцарта.

Солісти: Олеся Бубела, Любов Качала, Дарина Литовченко, Ганна Носова (сопрано); Тетяна Вахновська, Ірина Кібартайте (мецо-сопрано); Дмитро Кальмучин (баритон); Роланд Марчук, Володимир Шинкаренко (бас). 

Оркестр Львівської національної опери. Диригент – Юрій Бервецький

Режисер – Василь Вовкун; Ведучий концерту – Петро Радейко.

Де: Львівський театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, проспект Свободи, 28

Коли: 13 листопада, початок о 18.00

Ціна: 75 – 500 гривень

Концер «Тисяча і одна ніч»

Львівська національна філармонія запрошує на концерт – романтичну історію кохання, зрад, придворних інтриг, втілену в увертюрі «Рюї Блаз» Фелікса Мендельсона, створеній до однойменної драми французького романтика Віктора Гюго.

«У нашій події прозвучить Перший скрипковий концерт композитора, який відомий своєю незрівнянною мелодійністю, театральністю та віртуозністю», - розповіли у філармонії.

Виконавці: Марко Комонько, скрипка; Академічний симфонічний оркестр Львівської Національної філармонії; Гудні Емільсон, диригент.

Де: Львівська обласна філармонія, вулиця Чайковського, 7

Коли: 12 листопада, початок о 19.00

Ціна: 120 – 350 гривень

Шевченківський Гай

Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького – один із найбільших музеїв просто неба у Європі (36 гектарів). Тут відтворено 110 пам’яток народної архітектури з Бойківщини, Лемківщини, Гуцульщини, Буковини, Покуття, Поділля, Закарпаття, Львівщини. Тут є на що подивитися! Чи то хата під солом’яною стріхою, чи комора заможного селянина, чи млин, а чи понад столітня школа – кожен об’єкт є унікальним.

Де: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького, вулиця Чернеча Гора, 1

Коли: 13 та 14 листопада, з 10.00 до 17.00

Ціна: 70 гривень, пільговий квиток — 50 гривень, дошкільнята — безкоштовно

Геловін в «Уруру»

У парку розваг «Уруру», що у відпочинковому комплексі «Бухта вікінгів», триває Геловін. Тематичні фотозони з гарбузами і чудернацькими страховиськами тут облаштували ще на початку жовтня, і не прогадали – локація нині дуже популярна. «Уруру» – прекрасне місце для вікенду з дітьми. Адже тут є багато чого цікавого для малечі: золота копальня, великі подушки-батути, вежі-лазанки, вавилонська гірка та гігантські динозаври. Якщо після розваг зголоднієте, то знайте, що на території є піцерія.

Де: «Бухта Вікінгів», вулиця Княгині Ольги 5а/1, село Старе Село, Пустомитівський район

Коли: 13 та 14 листопада, з 10.00 до 20.00

Ціна: 250 гривень

Домівка врятованих тварин

Це унікальне місце у Львові, де можна побачити тварин і птахів, яких важко зустріти у дикій природі. До того ж зробити це можна абсолютно безкоштовно, хоча пожертви і щось смачненьке для підопічних, звісно ж, завжди вітаються. Яйця, овочі, фрукти, риба, корм – це те, від чого мешканці Домівки врятованих тварин ніколи не відмовляться.

Де: Домівка врятованих тварин, вулиця Олекси Довбуша, 24

Коли: 13 та 14 листопада, з 10.00 до 18.00

Ціна: вхід вільний, пожертви вітаються

Океанаріум

Фото: facebook.com/Океанаріум ЛьвівФото: facebook.com/Океанаріум Львів

Океанаріум розташували на трьох поверхах старовинного львівського будинку, де облаштовано більше двадцяти акваріумів із понад трьома тисячими мешканців підводного світу, серед яких: кольорові рибки найрізноманітніших розмірів, скати, черепахи. А в найбільшому акваріумі на гостей чекають акули з хорошим апетитом. Якщо пощастить – зможете побачити, як їх годують.

Де: Океанаріум Львів, проспект Шевченка, 8

Коли приходити: 6 та 7 листопада, з 10:00 до 20:30 (каса до 20:00)

Ціна: 250 гривень; студентський квиток та квиток для підлітків 14-17 років – 150 гривень; дитячий квиток (3-13 років) – 150 гривень; діти до 3 років – безкоштовно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах