У Львові закрили популярний ресторан «Шекспір»

У Львові закрили популярний ресторан «Шекспір»

У Львові закрили популярний ресторан «Шекспір» Фото: lviv.virtual.ua

Дозвілля та їжа
17 листопада 2021 09:22

У Львові закрили легендарний ресторан «Шекспір», який працював на вулиці Любінській, 144. Цей ресторан зустрічав відвідувачів близько 17 років і був одним із найстаріших у місті.

«Це була історія тривалістю 17 років. Ми закриваємо ресторан «Шекспір». Мільйони гостей, освідчення в коханні, сльози радості від привітань, смачні зустрічі. Ми тішимося, що так багато радощів пережили разом з львів’янами та гостями міста. Та реальність сьогодні змушує до кроків змін», – написав депутат Львівської міської ради Петро Адамик.

До слова, ресторан «Шекспір» розташований в дворівневому будинку неподалік Львівського аеропорту. Інтер’єр закладу виконаний здебільшого у класичному англійському стилі – оздоблення натуральним деревом темних порід, шкіряні меблі, картини в масивних рамах, зал з каміном.

За інформацією порталу YouControl, керівником ТзОВ «Британський дім», що зареєстровано на вулиці Любінській, 144 у Львові, є Христина Химчак, а засновниками – колишній депутат Львівської міської ради і засновник компанії «Дорожні Технології» Петро Соболь та депутат міської ради Петро Адамик.

Нагадаємо, на вулиці Друкарській, що у центрі Львова, закрили перший Milk Pub «Кооператива молока». Новий незвичайний заклад холдингу емоцій !FEST працював у приміщенні, де колись була легендарна «Пошта на Друкарській», яка не пережила карантину. Чому Milk Pub закрили після кількох місяців роботи у коментарі VG Львів розповів керівник PR-відділу львівського «Холдингу емоцій !FEST» Тарас Маселко.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах