Чим зайнятися у Львові на вихідні, 14-16 січня

Куди піти у Львові на вихідні, 14-16 січня

Куди піти у Львові на вихідні, 14-16 січня Фото: instagram.com/jesschamilton

Дозвілля та їжа
13 сiчня 2022 18:05

На вихідні, 14-16 січня, у Львові продовжиться атмосфера різдвяної казки. До свята Старого Нового року для львів'ян та гостей міста підготували тематичні концерти і вечірки.

VG Львів зібрав найцікавіші події, які варто відвідати 14-16 січня.

ІРИНА ФЕДИШИН. «УКРАЇНА КОЛЯДУЄ» 

Ірина Федишин вже 12 років поспіль дарує на своїх концертах різдвяну казку. Над шоу працює велика кількість людей. Масштабне технічне забезпечення, світлове шоу, цікаві декорації, яскраві шоу-номери, а найголовніше неймовірна різдвяна атмосфера, яка переплетена українськими традиціями святкування Різдва. Ірина готує народні та авторські колядки у сучасній обробці, прем’єри, а також улюблені всіма хіти.  

Де: Львівський державний цирк

Коли: 14 сiчня, 17:00 - 22:00

Ціна: 350 – 1250 гривень 

Вечірка DZVIN. NEMO VACHEZ

Вечірка львівської серії Dzvin цього разу нарешті має довезти свого французького гостя Nemo Vachez, якого вони чекають вже більше року. Також в планах варм-апний б2б Ocean T i Mike Trofimov. До: Ocean T b2b Mike Trofimov (Laconica, ZAVTRA, Abend, Night Ambassadors, UA) Після: Lstn b2b Náni (ZAVTRA, Night Ambassadors, Dzvin, UA).

Де: Club151

Коли: 14 сiчня - 15 сiчня, 23:00 - 08:00

Ціна: 330 гривень 

ПАВЛО ТАБАКОВ 

Артист уже давно не новачок на українській сцені. Багато років він віддав плідній творчій співпраці з октетом "Орфей". А широка аудиторія дізналася про нього після перемоги у талант-шоу "Шанс" та "Голос країни". Для традиційних зимових свят у наступному році виконавець підготував чудовий різдвяний тур. Особливо приємно, що зірка за традицією дасть концерт у своєму рідному місті. У програмі цього вечора прозвучать різноманітні колядки, щедрівки, святкові прем'єри та романтичні хіти. 

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької 

Коли: 15 сiчня, 16:00 - 19:00

Ціна: 290 – 690 гривень 

ЛЕСЬ ПОДЕРВ'ЯНСЬКИЙ. ЗИМОВИЙ КОНЦЕРТ 

Лесь Подерв’янський — український письменник, драматург, художник, культова постать сучасної української літератури. Відомий своїми сатиричними короткими п’єсами, у яких використовується суржик і ненормативна лексика. 

Де: Палац культури залізничників "Рокс"

Коли: 15 сiчня, 19:00 - 21:00

Ціна: 290 гривень

Мюзикл «Фабрика Санти»

Це авторський мюзикл Павла Табакова. У сюжеті: Роксана – головна героїня сімейного мюзиклу випадково зустрічається з помічниками Санти і потайки стрибає за ними у чарівний портал, який переносить її до казкової фабрики. Саме тут і починаються її пригоди. Чому фабрика зупинилася, куди подівся Санта, чому лютує Королева ночі та її сестра з крижаним серцем чи вдасться врятувати Новий рік та Різдво? Після завершення мюзиклу на дітей чекає сюрприз - посвята у помічники Санти. 

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької

Коли: 15 сiчня, 11:00 - 12:00

Ціна: 150 – 300 гривень 

КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА "СВІТЛО РІЗДВА" 

Концерт благодійний, тож він буде не лише про музику, а ще й про добрі справи. Колядки, щедрівки, світові різдвяні хіти і все з симфонічним оркестром. Цього вечора співатимуть та гратимуть: Соломія Чубай, гурт ShockolaD та Юлія Швед, Electric Avenue, гурт Band.it та оркестр INSO-LVIV.

Де: Львівська обласна філармонія

Коли: 16 сiчня, 19:00 - 21:00

Ціна: 200 гривень  

ВАТРА 80-Х "СІЄМ, СІЄМ, ПОСІВАЄМ" 

Гурт "Ватра 80-х" виник у 2011 році, коли кілька музикантів складу ВІА «Ватра» початку 80-х – Мар’ян Шуневич , Марта Лозинська, Любава Кір-Новохацька, Ігор Курач, Роман Лозинський, Андрій Береза, Іван Огар та Юрій Кедринський при Мистецькому об’єднанні «Ватрові» об’єднались у гурт. Ансамбль у цьому складі можна вважати ідейним продовженням творчості ВІА «Ватра» початку 80-х. І от музиканти цього складу вирішили зібратись знову до 65-ої річниці Ігора Білозіра, аби подарувати слухачам настрій та зимову музичну казку.

Де: Центр Довженка\Lviv Dovzhenko Centre

Коли: 16 сiчня, 16:30 - 18:00

Ціна: 200 – 360 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах