Львівський Океанаріум відновив роботу - ціни знижено

Львівський Океанаріум відновив роботу - ціни знижено

Львівський Океанаріум відновив роботу - ціни знижено Фото: facebook.com/lviv2020.ua

Дозвілля та їжа
14 березня 2022 12:16

У Львові відновив роботу перший в місті приватний океанаріум, що розташований на проспекті Шевченка,8. Та через введення воєнного стану графік роботи океанаріуму дещо змінився, зате ціни на квитки – знизили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На що подивитись в океанаріумі

Тут можна побачити як звичних рибок із зоомагазину, так і мешканців Світового океану. Океанаріум розташували на трьох поверхах будинку, де облаштували більше двадцяти акваріумів. Зустрічають відвідувачів зелені черепахи, а в найбільшому акваріумі тут мешкає двадцять піврічних акул. Загалом в океанаріумі мешкає три тисячі різних рибок.

Серед родзинок океанаріуму - штучна водойма з араваною – рибою, родом з Південної Америки. Вона має давнє походження - ще з часів динозаврів. Цікаво, що вони мають спеціальний міхур, який дозволяє їм підніматися на поверхню води, ковтати повітря і опускатися таким чином вниз.

Коли приходити і скільки коштує

«Oceanarium Lviv» працює на проспекті Шевченка,8 у Львові (колишній кінотеатр «Київ»). Цього тижня, 14-18 лютого, його двері відчинені для відвідувачів з 11:00 до 18:00, а каса працюватиме до 17:30.  

Щодо вартості квитків, то ціни знижено, а із кожного купленого квитка будуть проводились відрахування на підтримку нашої армії. Так, дорослий квиток коштує 200 гривень, а дитячий та пільговий – по 150 гривень.

Нагадаємо, від завтра, 15 березня, у Львові відновлюють роботу кінотеатри. Йдеться про «Планету кіно» в торговому центрі Forum Lviv та Multiplex у Victoria Gardens та Spartak.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах