Львів’ян та переселенців кличуть на безкоштовні екскурсії містом

Львів’ян та переселенців кличуть на безкоштовні екскурсії містом

Львів’ян та переселенців кличуть на безкоштовні екскурсії містом Фото: bekish-tour.com (умовне)

Дозвілля та їжа
26 травня 2022 13:49

Вимушено переміщених українців та львів’ян запрошують на безкоштовні ознайомчі екскурсії Львовом. Програма охоплює легкі ознайомчі прогулянки, концерти, мистецькі атракції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, львівські екскурсоводи та музеї в межах проєкту «Прогулянки Львовом» за два місяці провели майже 300 екскурсій для львів’ян та тих українців, які через війну переїхали до Львова. Враховуючи популярність, прогулянки відбуватимуться й у червні.

Під час «Прогулянок Львовом» професійні екскурсоводи міста пропонують свої екскурсії за доступною ціною, за добровільний внесок або безкоштовно (для осіб, які не мають змоги оплатити).

Теми прогулянок різноманітні: «Військова історія Львова XIII-XVIII століть», «7 чудес Львова», «Інста-екскурсія», «СТРІТ-АРТ тур», «Львів очима видатних львів’ян», «Бейкер стріт по-львівськи», «Вілли Кастелівки» та багато інших.

Всі екскурсії обмежені у часі та кількості осіб у зв’язку із воєнним станом. У разі сповіщення про повітряну тривогу під час прогулянок екскурсоводи запропонують пройти в укриття.  Для всіх учасників екскурсії обов’язковим є наявність паспорта громадянина України, або документів, які посвідчують особу.

З переліком всіх екскурсій можна ознайомитися за посиланням. У програмі можливі зміни та доповнення, тож стежте за оновленнями на сайті.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах