Оренда житла у Трускавці на літо 2022: ціни та умови

Оренда житла у Трускавці на літо 2022: ціни та умови.

Оренда житла у Трускавці на літо 2022: ціни та умови. Фото: facebook.com/Андрій Кульчинський

Дозвілля та їжа
27 травня 2022 10:19

Триває третій місяць активної фази війни Росії проти України. Незважаючи на старт «гарячого сезону», кількість людей у курортному місті Трускавець Львівської області зменшується, ціни на оренду житла на літо 2022 теж.

За кілька днів до початку літа в оздоровниці за порівняно невеликі гроші можна орендувати, як номер у готелі, так і квартиру, чи навіть приватний будинок. Власники житла розуміють, що літній сезон буде провальним, відпочивальників цьогоріч прогнозують дуже мало, а більшість переселенців уже витратили всі заощадження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подобова оренда квартир у Трускавці: ціни

Якщо у перший день війни, 24 лютого, у Трускавці було заброньовано 97% житла, то нині ситуація для орендарів суттєво покращилася. 

У системі інтернет-бронювання житла booking.com на червень 2022 року є пів сотні пропозицій, серед яких кімнати у приватних садибах, квартири, будинки, номери у недорогих і п’ятизіркових готелях – на будь-який смак і гаманець.

Найдешевший варіант у цій системі бронювання – двомісний номер економ-класу у готелі біля кінотеатру «Злата» – 329 гривень за двох. Двокімнатна квартира на «Вишеньці» – 400 гривень за двох. Двоповерховий будинок із двома спальнями на Бориславській – 468 гривень за двох.

Оренда житла у Трускавці на літо 2022: ціни та умови.Оренда житла у Трускавці на літо 2022: ціни та умови. Фото: booking.com.

Але у Трускавці можна зняти житло і ще дешевше. Жінки-ріелторки, які зустрічають потяги на залізничному вокзалі, пропонують квартири за ціною 200-300 гривень за добу.

Трускавецькі санаторії-гіганти оголосили про відкриття бронювання номерів на літо ще у квітні. «Кристал» і «Алмаз» –  від 657 гривень із людини, «Дніпро-Бескид» – від 650 гривень (із харчуванням і деякими процедурами).

Оренда житла у Трускавці на літо 2022: ціни та умови.Оренда житла у Трускавці на літо 2022: ціни та умови.

Оренда житла у Трускавці на літо 2022: ціни та умови.Оренда житла у Трускавці на літо 2022: ціни та умови.

Щодо п’ятизіркових готелів, то вони зараз теж переживають не найкращий період. Курортний комплекс  «Rixos Prykarpattya» через відсутність гостей тимчасово закрився.

Mirotel Resort and Spa працює, ціна – від 4 850 за двомісний номер зі сніданком.

Довготривала оренда житла у Трускавці: ціни

На платформі-онлайн оголошень Олх з початку травня з’явилося кілька десятків пропозицій для довготривалої оренди житла у Трускавці. Так, є оголошення, де власники-мародери за 1-2-кімнатні квартири просять 15-20 тисяч гривень. Втім, немало є й пропозицій за 5-8 тисяч гривень. Хоча до 24 лютого орендувати квартиру у Трускавці на довготривалий термін можна було й за 3 тисячі гривень.

  

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах