У Трускавці відкриють парк динозаврів: що цікавого, адреса, ціна

У Трускавці відкриють парк динозаврів: що цікавого, адреса, ціна.

У Трускавці відкриють парк динозаврів: що цікавого, адреса, ціна. Фото: vsim.ua (умовне)

Дозвілля та їжа
29 травня 2022 09:57

У місті Трускавець Львівської області відкриють Парк динозаврів. Про це в одній із соцмереж повідомив спеціаліст відділу інформаційної політики Трускавецької міської ради Володимир Ключак.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Трускавці відкриють парк динозаврів: що цікавого, адреса, ціна.У Трускавці відкриють парк динозаврів: що цікавого, адреса, ціна. Фото: facebook.com/dinoparkberdyansk

Парк динозаврів з'явиться на межі "мертвої зони" Трускавця, біля колишнього концертного залу "Мир" (перехрестя вулиць Бориславська-Сагайдачного). На цій території вже розпочали косити бур'ян і прибирати сміття. Відкриття заплановане на суботу, 11 червня.

Нову атракцію в Трускавці відкриє ТОВ "Д-Парк", релоковане внаслідок активних бойових дій із Бердянська. 

У Трускавці відкриють парк динозаврів: що цікавого, адреса, ціна.У Трускавці відкриють парк динозаврів: що цікавого, адреса, ціна. Фото: facebook.com/dinoparkberdyansk

Після відкриття в оздоровниці Парку динозаврів, відвідавши його, гості зможуть: телепортуватися в минуле, побачити, торкнутися й осідлати рухливих ящірів-велетнів, спробувати відкопати гіганта у піску, розважитися на батутах, поласувати солодкою ватою та зробити яскраві фото. Принаймні, у Бердянську у 2021 році всі ці розваги були доступні. Ціна дитячого квитка – 100 гривень, дорослого – 150 гривень. Діти до 3 років, діти-сироти, діти-інваліди, учасники АТО та учасники бойових дій – безкоштовно.

Додамо, що у 2021 у Львові діяв Парк динозаврів у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, де жили близько 20 гігантських рухливих експонатів. Окрім того, кілька років тому Парк динозаврів облаштували біля львівського ТЦ "Форум". Станом на кінець травня 2022 року жоден із них не працює.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах