День захисту дітей: куди піти з малими у Львові 1 червня – афіша

День захисту дітей: куди піти з малими у Львові 1 червня – афіша

День захисту дітей: куди піти з малими у Львові 1 червня – афіша Фото: learning.ua (ілюстративне)

Дозвілля та їжа
31 травня 2022 18:16

Вже завтра, 1 червня, світ відзначатиме День захисту дітей, мета якого – привернути увагу до проблем дотримання прав і охорони здоров’я дитини. З цієї нагоди у Львові відбудеться низка розважальних заходів для малечі та їхніх батьків. VG Львів розповість про найцікавіші події у Львові, які сподобаються вашим дітлахам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чудо-тур

День захисту дітей: куди піти з малими у Львові 1 червня – афішаДень захисту дітей: куди піти з малими у Львові 1 червня – афіша Фото: igor-salnikov.livejournal.com

У Львові проводять екскурсії на уже легендарному Чудо-бусі, який завжди привертає увагу діток. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей екскурсія Чудо-бусом для всіх дітей безкоштовна! Це екскурсія унікальними місцинами, історичними площами, транспорт також проїздить повз відомі львівські споруди та визначні пам’ятки. Таке дозвілля допоможе краще пізнати та відчути Львів.

Коли: 1 червня, 11:00-17:00

Де: на площі Ринок, 1 у Львові

Скільки: дорослий – 150 гривень

Майстер-клас у Майстерні шоколаду

У львівській Майстерні шоколаду проводять безкоштовні шоколадні майстер-класи для тимчасово переміщених дітей, віком від 5 до 12 років. А у День захисту дітей в кожній Майстерні шоколаду у Львові будуть пригощати шоколадною цукеркою всіх дітей, які завітають в гості.

Коли: 1 червня. Потрібна реєстрація (натисніть на потрібну вам годину) – 11:00, 13:00, 15:00

Де: на вулиці Січових Стрільців, 5 у Львові

Квест для дітей «Як риба в місті» від Музею Міста

Якщо ви готові поринути в пригоди, розім’яти ноги та потренувати кмітливість, то Музей Міста радо запрошує взяти участь у квесті «Як риба в місті» для дітей, віком 12-15 років, та сімейних груп (2-5 осіб), маршрут та завдання якого стосуються центральної частини Львова.

Коли: 4 червня 12:00-15:00

Де: на площі Ринок, 1 (поруч з фонтаном «Нептун») у Львові

Скільки: безкоштовно, реєстрація за посиланням

Екскурсія «Львів очима дітей»

День захисту дітей: куди піти з малими у Львові 1 червня – афішаДень захисту дітей: куди піти з малими у Львові 1 червня – афіша Фото: carameltour.lviv.ua

Під час екскурсії діти дізнаються не лише історію середньовічного міста, а й відвідають найдивовижніші його місця. Сурмач Ратуші зачарує чудовою мелодією. Никифор Дровняк дозволить потерти свій палець і загадати бажання. А винахідник Ян Зех запросить познайомитись з історією появи в місті гасової лампи. Також шукатимуть найменший пам’ятник і свій знак зодіаку на будинку «Пір року». Діткам покажуть порохову вежу – мовчазного свідка оборони Львова і почують бій годинника на ратуші. Карамель, шоколад, пряники, добування кави під землею – це ще не всі пригоди!

Коли: 1 червня о 10:00

Де: на площі Ринок у Львові, біля входу в Ратушу

Ціна: 150 гривень з особи. Екскурсовод Роксолана Дебрянська, реєстрація за номером (068) 500 91 52

Майстерня пряників

Безумовно, дітки люблять солодощі. А особливо, якщо з ними пов’язані ще якісь розваги. В Майстерні пряників діток запрошують до спільного розмальовування футболок та випікання великого пряника.

Коли: 1 червня о 13:00

Де: на вулиці Краківській, 14 у Львові

Каретний двір

Одна з найпоширеніших дитячих мрій, а особливо у юних принцес, – прогулянка з кониками. У День захисту дітей у Львові буде можливість познайомитись із торійською породою коней, подивитись на виставку карет та кінної амуніції. За додаткову плату можна буде й покататись на коні, а для найменших відвідувачів – на поні.

Коли: 1 червня 16:30-18:00

Де: на вулиці Винниця, 43 у Львові

Парк атракціонів

День захисту дітей: куди піти з малими у Львові 1 червня – афішаДень захисту дітей: куди піти з малими у Львові 1 червня – афіша Фото: lviv1256.com

У Львові запустили атракціони. Парк атракціонів вирішили таки відкрити, аби не залишати дітей у складний час без розваг. Тож варто скористатись цією можливістю та потішити дітлахів!

Коли: атракціони працюють з середи до неділі з 11:00 до 19:00

Де: на вулиці Дмитра Вітовського, 51 у Львові

Скільки: дитячий квиток коштує 25 гривень, а дорослий – 30 гривень

Повну програму заходів до Дня захисту дітей у Львові дивіться за посиланням.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах