Куди піти у Львові на вихідні, 2-3 липня

Куди піти у Львові на вихідні, 2-3 липня

Куди піти у Львові на вихідні, 2-3 липня Фото: facebook.com/FESTrepublic

Дозвілля та їжа
30 червня 2022 17:56

Незважаючи на бойові дії на сході України, у Львові вирує життя. Більшість концертів, вистав і фестивалів, які зараз проводять у місті – благодійні, на них збирають гроші на підтримку бійців Збройних Сил України, переселенців або хворих людей. VG Львів знає куди піти у Львові на вихідних, 2-3 липня.  

Фермерський ярмарок

Фото: facebook.com/lvivFarmersFair Фото: facebook.com/lvivFarmersFair

Десятки фермерів Львівщини продаватимуть свою продукцію. На ярмарку відвідувачі зможуть придбати натуральні сири, ковбаси, овочі, ягоди та фрукти, домашні вина, соки, випічку. «Вже третій рік поспіль Львівська міська рада надає майданчик для місцевих фермерів, де вони можуть ділитися досвідом із колегами, презентувати свою продукцію та продавати її покупцю. 

Де: площа Ринок

Коли: 2 липня, 10:00 - 16:00

Ціна: безкоштовно

Благодійний showcase лейблу PLAN 

Фото: notatky.com.uaФото: notatky.com.ua

СХОЖА – романтична співачка, що пише про історії, які проживає сама. Саме тому люди знаходять у них схожість зі своїми емоціями. Марний – український indie/alternative рок-гурт з Києва до складу якого входять два учасники: Яків Марний (вокал, гітара) та Андрій Дорош (барабани). Виручені кошти будуть передані брату артистки СХОЖА, який знаходиться в Херсонській області у складі 100-тої піхотної бригади, також частина коштів розподіляється між артистами.

Де: NAZVA – вулиця Заводська, 31 (третій поверх)

Коли: 2 липня о 19:00

Ціна: від 200 гривень

Прем’єра вистави "Як я познайомився з війною і майже вбив путіна"

Фото: teatrlesi.lviv.uaФото: teatrlesi.lviv.ua

Вистава у жанрі аудіально-перформативного концерту є автобіографічною історією від першої особи, що поєднується з сюреалістично фантазійною лінією спроби вбивства путіна центральним героєм твору. Це симбіоз аудіального театру з музичним перфо-концертом; історія пригод і пошуків свого нового місця, через втрату попереднього життя. Це все заміксоване з експериментальною музикою, сновидіннями і фантазіями про смерть путіна. Має бути круто, як у раннього Тома Вейтса.

Де: Театр Лесі Українки на вулиці Городоцькій, 36

Коли: 2 липня, 17:00

Ціна: 270 гривень

Комедійна драма з елементами стенд-апу «Шмата. Одного вечора у бомбосховищі»

Фото: facebook.com/nyzhnijzalФото: facebook.com/nyzhnijzal

Драма на основі акторських імпровізацій. Звичайне бомбосховище і п’ятеро незнайомих людей, які прийшли сюди, пересидіти повітряну тривогу. Усі різні, усі з характером – хтось перевдягає шкарпетки, хтось пшикає дезінфектором, а хтось – навіть приніс з собою вікно, щоб помити! Аж раптом, виявляється, що підвал, в якому сховалися наші герої, має свої непрості містичні таємниці, які потрібно розгадати, щоб врятувати себе і світ від чогось недоброго. Та на кожне зло знайдуться свої “добрі чари”, адже в українців є таємна суперзброя – міцний, щирий гумор. Розмовляючи, сварячись, конфліктуючи, жартуючи та звіряючи найпотаємніше, герої вистави долають прикрих демонів та наближають Перемогу над злом. 

Де: площа Данила Галицького, 1 Нижній Зал в Театрі Ляльок

Коли: 2-3 липня, 19:00 - 20:40

Ціна: 100-150 гривень

ВІНТАЖНИЙ МАРКЕТ ДЛЯ ЗСУ 

Фото: facebook.com/tlumkramФото: facebook.com/tlumkram

Це вже четвертий благодійний ярмарок під гаслом "Купуй красу заради ЗСУ".  20% від продажів піде на благодійність. Ми збираємо кошти на придбання оснащення для військових. Чекайте багато крутих речей. Лише найкраще — для ЗСУ!".

Де: Lem Station

Коли: 3 липня, 11:00 - 19:00 

Ціна: на власний розсуд

Моновистава "РОБИВ І БУДУ РОБИТИ ДОБРО" Олександра Сердюка – резидента "Інародного Театру Абсурду Воробушек"

Фото: lvivart.centerФото: lvivart.center

За словами самого Олександра, на півтори години ми всі перенесемося в різні настрої, роки і будем шукати внутрішню дитину, якщо її голос в дорослому віці важко розчути. Міста та села, про які йде мова в цій виставі, знаходяться або в окупації, або під бомбами і нині всі картинки пов'язані з ними – нині сприймаються тяжко. Але то все лірика сучасності. Спробую разом з вами, відключитися і махнути на деякий час, як на машині часу, де нема війни, де ми всі діти і світ не такий жорстокий.

Де: NAZVA – вулиця Заводська, 31 (третій поверх)

Коли: 3 липня о 19:30

Ціна: 250 гривень (50% - на ЗСУ)

Благодійний концерт легендарної групи «Скрябін»

Фото: gastroli.uaФото: gastroli.ua

Гурт виступить у Львові з програмою "Сука Війна" в рамках свого європейського туру на підтримку ЗСУ та дітей постраждалих внаслідок бойових дій в Україні.

Де: ресторан-пивоварня «Старгород» вулиця Римлянина 1

Коли: 3 липня о 18.00

Ціна: 500 гривень

Ярмарок "Речі для малечі"

Фото: smil.uaФото: smil.ua

Це ярмарок для дітей та батьків, де весело та з користю можна провести недільний день у парку. На відвідувачів чекатимуть ярмарок дитячих товарів; промо зона дитячих садків, шкіл, дитячих клубів; смачний фудкорт, майстер-класи, ігрові зони, спротивні активності, а роздзинкою ярмарку буде Toy crossing - обмін іграшками, щоб взяти участь в toy crossing необхідно попередньо зареєструватися за формою.

Де: Парк імені Франка, головна алея

Коли: 3 липня з 12:00 до 20:00 години

Ціна: вхід вільний

Степан Гіга та гурт «Будьмо»

Фото: volynnews.comФото: volynnews.com

Концерт Народного артиста України Степана Гіги та чудового вокального гурту БУДЬМО – це кращі шлягери, що піднімають бойовий дух в час війни. Частину коштів, як завжди, скеровуємо на підтримку війська та ВПО.

Де: Центр Довженка

Коли: 3 липня, 17:00

Ціна: 150-390 гривень

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах