Диван зачекає: куди піти у Львові у п'ятницю і на вихідних, 22-24 липня

Диван зачекає: куди піти у Львові у п'ятницю і на вихідних, 22-24 липня

Диван зачекає: куди піти у Львові у п'ятницю і на вихідних, 22-24 липня Фото: facebook.com/FESTrepublic

Дозвілля та їжа
21 липня 2022 15:47

Попри активні бойові дії в Україні, культурне життя міста Лева триває. Більшість заходів, які проводять у місті – благодійні. Розповідаємо про те, куди можна піти у Львові у п'ятницю і на вихідних, 22-24 липня. Дивіться повну афішу Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

NIRVANA TRIBUTE SHOW BY FONTALIZA 

Фото: facebook.comFontaliza Фото: facebook.comFontaliza

На заході сонця на літній терасі !FESTrepublic зберуться тру фани Курта Кобейна щоб слухати і співати головні хіти Nirvana, як “Smells Like Teen Spirit”, “Come As You Are”, “Rape Me”, “In Bloom” та десяток інших. Трибют зіграє рок-гурт з Києва Fontaliza, музиканти давно й успішно працюють як над власними піснями, так і над NIRVANA TRIBUTE, бо є давніми й відданими фанами команди й зіграли десятки трибутів. Зібрані з продажу квитків гроші Український Мистецький Фронт передає на потреби окремого полку спеціального призначення АЗОВ.

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 22 липня, 18:00 - 20:00

Ціна: 380 гривень

ВІТАЛІК ГОРДІЄНКО: Легкий освітник з автором "Загін Кіноманів"

Фото: youtube.com/Загін Кіноманів Загін КіноманівФото: youtube.com/Загін Кіноманів Загін Кіноманів

В епоху, коли візуал перемагає, головним мистецтвом є кіно. Проте, воно вже давно вийшло за рамки лиш мистецтва. Кіно - формує порядок денний дискусій про свободу, правду, чесність, є величезною індустрією з мільярдами доларів, касовими зборами, зірковими акторами й режисерами. А який порядок денний формує українське кіно і чи формує взагалі? Що потрібно зробити, аби українське кіно вийшло на світовий рівень? Яка у цьому роль кінооглядів, рецензій та конструктивної критики? Як почати свій youtube-канал, котрий може впливати на розвиток українського кіно?

Де: ДК NAZVA – вул. Заводська 31 (3 поверх) 

Коли: 22 липня о 19:00

Ціна: 200 гривень 

LVIV CITY STAND UP

Фото: unsplush.comФото: unsplush.com

Lviv City Stand Up - спільнота людей, що намагаються популяризувати у Львові один з жанрів моно-комедії. Організатори обіцяють особливу атмосферу і жарти про смішне у буденному житті. У театрі можна спілкуватись з усіма, кого зустрінеш, фоткати усе, усіх і навіть коміків, знімати сторіс, тегати @lvivcitystandup, курити у спеціально призначеному місці, замовляти на барі смачненьке та поважати один одного.

Де: вулиця Академіка Гнатюка, 11, Перший український театр для дітей та юнацтва

Коли: 22 липня, 19:00 - 21:00

Ціна: 350 гривень

ХРИСТИНА СОЛОВІЙ. ТУР «УКРАЇНСЬКА ЛЮТЬ»

Фото: facebook.com/cashagency.eventsФото: facebook.com/cashagency.events

Співоча пташка української русофобії, не відкладаючи життя на потім «після перемоги», вирішує повернути українському місту спрагле культурне життя. Завдяки українським захисникам відбудеться єднання українців в українській пісні. Дівчина виконає хіти воєнного часу «Українська лють», «Я твоя зброя» та вже золоті шлягери співачки «Тримай», «Хто як не ти» та інші.

Де: проспект Свободи, 28, Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

Коли: 22 липня, 20:00

Ціна: 300 гривень

Фермерський ярмарок

facebook.comlvivFarmersFairfacebook.comlvivFarmersFair

Десятки фермерів Львівщини продаватимуть свою продукцію. На ярмарку відвідувачі зможуть придбати натуральні сири, ковбаси, овочі, ягоди та фрукти, домашні вина, соки, випічку. Вже третій рік поспіль Львівська міська рада надає майданчик для місцевих фермерів, де вони можуть ділитися досвідом із колегами, презентувати свою продукцію та продавати її покупцю. 

Де: площа Ринок

Коли: 23 липня, 10:00 - 16:00

Ціна: безкоштовно 

SHAHID I ХОНЕСТ: олд-скульний реп 

Фото: rap.uaФото: rap.ua

Якшо ти любиш класичне звучання хіп-хопу і знаєш що таке олд-скульний реп – тобі саме сюди. Shahid i Хонест підготували атмосферний альбом з кращими традиціями старої школи. Залюбки продемонструють, зачитають, прокачають та створять ламповий вечір для поціновувачів української музики.

Де: ДК NAZVA – вул. Заводська, 31 (третій поверх) 

Коли: 23 липня о 19:00

Ціна: 100 гривень (в день події 200). 

РОДИНАFEST У ГОРІХОВОМУ ГАЮ

facebook.com-RODYNA_.festfacebook.com-RODYNA_.fest

Відвідувачів фестивалю чекають: food зона; зона handmade ярмарку; зона розваг та майстер класів, квест для усієї сім‘ї; зона з надувними батутами та гірками; концертна програма, флеш-моби. Частину виручених коштів буде передано на потреби ЗСУ. В разі повітряної тривоги - у приміщенні кіноцентру є укриття.

Де: вулиця Володимира Великого, Горіховий Гай

Коли: 23 - 24 липня 2022, 12:00 - 21:00 

Ціна: безкоштовно

KURS VALÜTSHIP HER SON

Фото: vezha.orgФото: vezha.org

Kurs Valüt — електронний дует з міста Дніпра, створений у 2017 році з метою популяризації minimal wave в Україні. Незмінні учасники: Євген Гордєєв (музика, лірика, вокал) та Євген Касьян (драм-машина, синтезатор, Vj). В текстах Kurs Valüt багато згадок про культурні явища, шаблони та меми, які часто обговорюють в українських медіа та соцмережах. Наприклад, "покращення", "швидкогроші", "інтерсіті", "здобули", також багато конструкцій з мови телебачення. Мова лірики – українська. SHIP HER SON - пост-індустріальний електронний проєкт Антона Шиферсона, створений у Львові в 2020 році. Це поєднання іронічної німецької мови та холодної суміші EBM, darkwave, електро-індастріалу та техно.

Де: площа Данила Галицького,1, Нижній Зал в Театрі Ляльок

Коли: 22 липня о 18:00

Ціна: 250 гривень

!FEST WEEKEND

Фото: facebook.com/FESTrepublicФото: facebook.com/FESTrepublic

Тут діятиме безліч розваг та активностей на свіжому повітрі, а саме: музичні сети від ді-джеїв, перегляд улюблених мультфільмів на великому екрані, дитячий аквагрим, професійні аніматори, майстер-класи. Додамо, що серед гастрономічних локацій на територіє є такі, як: Реберня, Братванка, Milk Pub, кав’ярня Kulturrra та фуд-корти Правда, П‘яна вишня.  

Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26

Коли: 23 та 24 липня, з 14:00 до 21:00

Ціна: безкоштовно 

Роуп-джампінг на Арені Львів. Стрибки з мотузкою з висоти 34 метри

Фото: facebook.com/kavaropeФото: facebook.com/kavarope

Хочеш нарешті прокричатись на повний голос і випробувати себе на сміливість? Тоді точно треба прийти на роуп-джампінг. Ти стрибнеш звисоти 34 метри, подолаєш страх висоти, відчуєш нові емоції і перезавантажишся на всі. Це абсолютно безпечно - все обладнання сертифіковане, інструктори з досвідом 5+ років і перший стрибок завжди роблять самі.

Де: Стрийська, 199, Арена Львів / Картодром

Коли: 24 липня, 10:00 – 17:00

Ціна: 700 гривень при оплаті на місці, але якщо зареєструватись наперед і внести завдаток 200 гривень, то ціна буде 600 гривень. Реєстрація – 063 875 01 23.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах