Зустрічай жовтень: куди піти у Львові у п'ятницю та вихідні

Зустрічай жовтень: куди піти у Львові у п'ятницю та вихідні

Зустрічай жовтень: куди піти у Львові у п'ятницю та вихідні Фото: pexels.com

Дозвілля та їжа
30 вересня 2022 09:19

Львів продовжує жити творчо, навіть, під час війни. Тут проводять багато культурних і розважальних заходів, левова частина з яких збирає гроші на потреби Збройних сил України. Це дуже добре для цивільних людей і для військових, адже люди можуть відволіктися від жахливої війни і водночас задонатити для армії. Дивіться повну афішу Львова

VG Львів зібрав найцікавіші події у Львові з 30 вересня по 2 жовтня.

СТЕНДАП-КОНЦЕРТ У CULT COMEDY HALL

Фото: facebook.com/cultcomedyhallФото: facebook.com/cultcomedyhall

Вже традиційно, коміки зустрінуться на сцені Cult Comedy Hall, щоб розповісти вам свої жарти, підняти настрій та посміятися від душі. Цього разу виступатимуть: Андрій Щегель, Роксана Тимків, Юля Різничок, Вадим Ковалик, Льоня, Владислав Морозов, Валерія Михайлова, Максим Кравець.

Де: CULT Comedy Hall

Коли: 30 вересня, 19:00 - 20:00

Ціна: 300 гривень

У ГОСТІ ДО НАШИХ

Фото: facebook.com/lemstatn Фото: facebook.com/lemstatn

Українці з Харківщини, Донеччини, Криму, Херсонщини, Луганщини поділяться частинкою свого дому. До Всесвітнього дня туризму будуть розмови про українське культурне різноманіття, яке є нашою силою. Буде сніданок за одним великим столом, дегустація маріупольського шумуша та розмови про традиційні строї. Також можна буде розмалювати кримсько-татарський орнамент, почути звуки моря і луганської філармонії.

Де: вулиця Вітовського, 57, Lem Station

Коли: 1 жовтня, 12:00 - 17:00

Ціна: безкоштовно

Інтелектуальна гра "October Quiz"

Фото: facebook.com/FESTrepublicФото: facebook.com/FESTrepublic

October quiz - ігри розуму у форматі: 7 турів по 8 питань у кожному. У команді від 2 до 10 людей. Реєструватися можна як командою, так і одненькій(-ому), і для вас знайдуть команду. Запитання не будуть на рівні докторів наук. Будуть музичні загадки і запитання на логіку, уважність та інтуїцію. Прийти на гру треба, бо вас чекає: сміхотерапія, повне перемикання мізків, тест на азартність, нові знайомства, цікаві штучки про все на світі, подарунки.

Де: Укриття на !FESTrepublic

Коли: 1 жовтня 17:00

Ціна: 150 гривень

БАБА SUMMER — ONE DAY CHARITY FEST НА МЕДУЗІ

Фото: lviv.travel/ua Фото: lviv.travel/ua

У програмі фестивалю: ярмарок українських виробників, дитячі атракціони, оглядова екскурсія на підйомнику, змагання з CrossFit, танцювальні та вокальні виступи, конкурси та розваги, смачний фуд-корт та приготування бограча у казані, спалювання справжнього опудала, afterparty у CHILLY Food&Bar. Також буде музика від українських артистів: ШУГАР, ZOZULYA, Julik, ENLEO, Артем Лоік, Наталка Карпа та KADNAY! Увесь прибуток від квитків на фестиваль буде скеровано на купівлю «зігріваючих наборів» для ЗСУ, яких так потребують наші хлопці восени.

Де: Винники, вулиця Хмельницького, 9Б, Emily Resort

Коли: 1 жовтня, 12:00 - 22:00

Ціна: 250 гривень

Хамерман Знищує Віруси

Фото: facebook.com/HZVBANDФото: facebook.com/HZVBAND

Відомий український музичний гурт, заснований 1996 року у місті Суми. З оригінального складу гурту залишилось двоє музикантів, які запрошують на благодійний концерт "Хамерман Знищує Віруси Русню". Зібрані кошти підуть 2-й окремій галицькій бригаді Національної гвардії України.

Де: Котельня Руїн Бар 

Коли: 1 жовтня о 18:00 

Ціна: 300 - 400 гривень

МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СУЧАСНОЇ МУЗИКИ «КОНТРАСТИ»

Фото: facebook.com/contrasts.festival Фото: facebook.com/contrasts.festival

В рамках концертної серії "Україна-2022. Музи не мовчать" Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика презентує 28-й фестиваль сучасної музики "Контрасти". У програмі: світові прем'єри українських та іноземних композиторів, закордонні учасники та колективи з Одеси та Києва. Продані квитки та донейти будуть спрямовані на підтримку запрошених українських музикантів-учасників фестивалю, зокрема тих, хто спеціально приїздить до Львова. Усі події фестивалю транслюватимуться онлайн. 

Де: вулиця Чайковського, 7 Львівська обласна філармонія

Коли: 1 жовтня - 10 жовтня, 20:00 - 19:00

Ціна: 150 гривень

ВІКТОР ПАВЛІК. BANQUET

Фото: facebook.com/viktorpavlikofficiall Фото: facebook.com/viktorpavlikofficiall

Абсолютний чіл у вінтажному стилі під Віктора Павліка та dj-сет від Vangogh в українському вайбовому стилі, ведучий з сімейства Ліги сміху. Основна мета дійства: зібрати максимальну суму коштів на потреби ЗСУ. Ціль – 500 000 гривень, 100% прибутку віддаємо хлопцям. Дрескод: soft vintage (парик мами і піджак тата з випускного тут підійде ідеально). Тому пастуєм мешти, дістаєм свої найкращі піджаки і сукенки, купуєм квитки, бронюємо столи і налаштовуємось на прекрасний вечір.

Де: вулиця Вітовського, 43А, Park. Art of Rest

Коли: 1 жовтня, 17:00 - 18:30

Ціна: 800 гривень

TARABAROVA

Фото: facebook.com/TARABAROVAofficial Фото: facebook.com/TARABAROVAofficial

Енергійні танцювальні хіти «Мені казково», «Добре з тобою», надихаючі роботи «Світло в тобі», «Літай, як на крилах», зворушлива «Сонечко» і абсолютно нові композиції «Вистоїмо», «Дорога додому», «Разом сильніші» – все це увійшло до програми «Світла сторона музики». TARABAROVA приготувала для львів’ян неймовірний музичний вечір. Серед запрошених на концерт – і бійці ЗСУ, наші герої, що в даний час знаходяться у Львові на реабілітації. До речі, кожен куплений квиток – це внесок на підтримку української армії. 

Де: проспект Чорновола, 2, Malevich Night Club

Коли: 2 жовтня, 18:00 - 20:00  

Ціна: 350 гривень

ЛІЛУ45

Фото: slukh.media Фото: slukh.media

Перша артистка з України, яка потрапила до програми підтримки перспективних артистів від Apple Music. Номінантка на премію Yuna (номінація відкриття року) в 2021. Понад 300 тисяч відео в мережі Tik Tok та більше 5 мільйонів переглядів на Ютуб з піснею «Восемь». А пісня «Світ мене ловив» стала гімном жіночої сили на боротьби з сексизмом в Україні та світі в флешмобі #sitlikeagirl.

Де: вулиця Старознесенська, 24-26, FESTrepublic

Коли: 2 жовтня, 18:30 - 20:30

Ціна: 399 гривень

Прем'єра вистави "Будинок без номера"

Фото: facebook.com/teatrvoskresinniaФото: facebook.com/teatrvoskresinnia

Будинок без номера - хочуть знести, а в ньому є життя, різні долі. Цей будинок сповнений символіки, пов’язаний з минулим. В ньому живе жінка, художник і старий… Це історія про цілісну особистість людини, про її внутрішній світ, про багатство людської душі, яке ми так часто губимо, кудись біжучи та поспішаючи, а варто лише зупинитись, щоб щось побачити. Життя одне і другого шансу не має. Тільки той, хто помер не має завтра. Поки ми живем – є надія і змога все змінити. Об’єднання людей, любов та повага один до одного – це шлях до Перемоги.

Де: Театр Воскресіння

Коли: 1 і 2 жовтня, 18:00

Ціна: 200 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах