Цікаво і корисно: різдвяні майстер-класи для дітей у Львові – ціни

Цікаво і корисно: різдвяні майстер-класи для дітей у Львові – ціни.

Цікаво і корисно: різдвяні майстер-класи для дітей у Львові – ціни. Фото: pexels.com.

Дозвілля та їжа
07 грудня 2022 12:33

Різдво у Львові – це не лише період веселих забав, смаколиків і подарунків, але й можливість навчитися робити свято собі та близьким власними руками. Напередодні Різдва у місті Лева традиційно проводять багато майстер-класів для дітей, на яких хлопчики та дівчатка можуть власноруч створити подарунки для рідних і друзів. Розповімо про найцікавіші майстер-класи у Львові грудня 2022 року. Реєстрація вже розпочалася.

Різдвяна школа

Школа мистецтв вільних та небайдужих запрошує у Різдвяну школу, яка навчатиме дітей основам автентичного мистецтва. У програмі – виготовлення ялинкової прикраси з ниток, випікання та декорування печива; виготовлення вибійки різдвяної на екоторбинах та вивчення колядок; виготовлення дідуха та підсвічників з глини; виготовлення різдвяних листівок аквареллю та ліплення вареників. Майстер-класи триватимуть до 24 грудня.

Попередня реєстрація обов’язкова.

Де: Школа мистецтв вільних та небайдужих, вулиця Клепарівська, 39, вулиця Наукова, 7.

Коли: 7-24 грудя.

Ціна: разове відвідування — 800 гривень. Повна ціна: 2900 гривень.

Подробиці

Іконопис на склі

Напередодні Різдвяних свят Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує дітям «перетворитися» на іконописців й створити свої шедеври на склі.

Під час майстерки організатори пропонують намалювати на склі ікону святого Миколая або Різдва в народному стилі. Цей оберіг діти зможуть подарувати рідним, або передати нашим воїнам-захисникам.  

Вік учасників — від 6 років. Обов’язковий попередній запис — 067 713 83 04.

Де: Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького, проспект Свободи, 20.

Коли: 10 грудня, о 13:00.

Ціна: 200 гривень. 

Подробиці

Майстер-клас із виготовлення гелевої свічки

Цього світла потребує кожна домівка нашої країни! Маленьких львів’ян і гостей міста Лева запрошують на майстер-клас із виготовлення гелевої свічки у творчу майстерню «Руда панда». Всіма необхідними матеріалами організатори забезпечують.

Зазначимо, що майстер-клас із виготовлення свічки власними руками – це частина програми «Зустріч із святим Миколаєм», яка також передбачає: інтерактивне казкове шоу, спілкування із Чудотворцем, паперове шоу, частування та солодкий подарунок.

Де: Творча майстерня «Руда панда», вулиця Василя Симоненка, 10.

Коли: 15-18 грудня, початок о 10:00.

Ціна: 550 гривень.  

Подробиці

Малювання шоколадом

Це лише один із майстер-класів, які напередодні Різдва пропонує відвідати маленьким гостям Музей «Львів Стародавній» під час гостини у Святого Миколая. Замість малювання шоколадом, діти можуть розписати новорічну керамічну прикрасу, або ж виготовити ангелика-макраме. Втім, організатори підозрюють, що на шоколадну майстерку буде найбільше охочих.

Гостина святого Миколая діятиме з 15 до 19 грудня. Ціна вказана за участь однієї дитину у програмі, яка складається з: розмови з Миколаєм, різдвяної квест-пригоди у пошуках подарунків, майстер-класу на вибір і отримання смачного подарунка. Подробиці. 

Де: Музей Львів Стародавній, вулиця Краківська, 21.

Коли: 15-19 грудня, 15:00-18:00.

Ціна: 450 гривень.  

Подробиці

Декупаж новорічних куль

У суботу, 10 грудня, керівниця Студії образотворчого мистецтва Палацу Гната Хоткевича у Львові Якубишин Галина проведе майстер-клас із декупажу новорічних куль. До участі запрошують дітей від 8 років.

Попередня реєстрація обов’язкова.

Де: Палац Гната Хоткевича, вулиця Кушевича 1.

Коли: 10 грудня, початок о 14:00.

Ціна: 100 гривень.

Подробиці. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах