П'ять містечок зимових розваг, які відкрилися у Львівській області — атракції та ціни 2022-2023

П'ять містечок зимових розваг, які відкрилися у Львівській області — атракції та ціни 2022-2023.

П'ять містечок зимових розваг, які відкрилися у Львівській області — атракції та ціни 2022-2023. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
13 грудня 2022 14:04

Новорічно-різдвяний час – казковий період у населених пунктах Львівської області. Міста вбираються у святкові шати, аби їхні мешканці сповна насолодилися неймовірною атмосферою. Цьогоріч, у зв'язку з повномасштабною війною в Україні, святкування будуть скромними, але Росії не вдасться вкрасти у нас дух Різдва. Дивіться повну афішу Львова

На Львівщині одне за одним відкриваються містечка зимових розваг, із прикрашеними ялинками, ковзанками, трасами для катання на тюбах, атракціонами, хатинками святого Миколая та різдвяними ярмарками. Розповідаємо про п'ять найцікавіших місць та ціни на розваги у них.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зимові вікенди на !FESTrepublic

Зимові вікенди на !FESTrepublic.Зимові вікенди на !FESTrepublic. Фото: facebook.com/FESTrepublic.

На новорічно-різдвяній мапі Львова от-от з'явиться нова локація, де буде багато цікавих розваг і для малечі, і для їхніх батьків. Організатори обіцяють створити на Старознесенській, 24-26 неймовірно святкову атмосферу, фудкорт зі смаколиками та підготувати насичену програму для дорослих та дітей. 

"Кожного року ми з нетерпінням чекаємо зимових свят, аби зануритись в атмосферу затишку та казки. Всі ми скучили за тією порою, коли здійснюються найзаповітніші бажання і кожен починає вірити в диво. Щороку ми рахуємо дні до улюблених свят, прикрашаємо наші домівки вогниками та декораціями, і навіть зараз коли наші міста поглинає темрява, ми хочемо зберегти теплий яскравий вогник всередині нас, і провести свято в найближчій компанії", — розповіли організатори Зимових вікендів на !FESTrepublic.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Коли приходити: щовихідних з 14:00 до 21:00.

Ціна: вхід вільний.

Містечко зимових розваг Вінтервілль

Містечко зимових розваг Winterville.Містечко зимових розваг Winterville. Фото: facebook.com/emilyresort

Відкриття Містечка зимових розваг "Вінтервілль" у Винниках заплановане на п'ятницю, 16 грудня. Тут на маленьких відвідувачів чекатимуть магічні будиночки, фантастичні місцеві жителі, ярмарки, атракціони, цікаві перфоменси та активні зимові розваги — катання на сноутюбах і ковзанах. А також, зустріч зі Святим Миколаєм, резиденція якого знаходиться на казковій горі, й перегляд мюзиклу. 

Містечко зимових розваг Winterville.Містечко зимових розваг Winterville. Фото: facebook.com/emilyresort

Додамо, що для усіх, хто відвідуватиме виставу-мюзикл "Вкрадений час" (16-19 грудня), та тих, хто придбав SKI-PASS (будь-який абонемент, окрім разового підйому) — вхід у містечко безкоштовний. 

Де: Містечко зимових розваг "Вінтервілль", вулиця Богдана Хмельницького, 9Б, Винники.

Коли приходити: 16 грудня-16 лютого, з 12:00 до 19:00.

Ціна: 150-1250 гривень.

Їжак парк

Де львів’янам покататися на сноутюбах: локації та ціниДе львів’янам покататися на сноутюбах: локації та ціни Фото: izhakpark.lviv.ua

Один із найбільших тюбінг-парків України розташований у селі Красів (Миколаївський район, Львівська область). Їхати сюди слід трасою Київ-Чоп, а після повороту до Раковця – до Новосілки.

Їжак парк. Як доїхати зі Львова. КартаЇжак парк. Як доїхати зі Львова. Карта Фото: izhakpark.lviv.ua

"Їжак парк" має півтора десятка спускових доріжок як для дітей (від 6 років), так і для дорослих. І одну – стометрову – для малюків 2-5 років. 

На територію "Їжак парку" є територія для барбекю, де після катання на сноутюбах можна пообідати. Тут можна взяти орендувати приладдя для пікніка. 

Їжак парк. Катання на сноутюбах. Тарифи 2021-2022Їжак парк. Катання на сноутюбах. Тарифи 2021-2022 Фото: izhakpark.lviv.ua

Де: село Красів, Миколаївський район, Львівська область.

Коли приходити: вівторок-п’ятниця – 12:00-19:00, субота-неділя – 10:00-19:00, понеділок – технічний день.

Ціни: один спуск із великої гірки – 90 гривень, із маленької – 30 гривень. Абонемент на годину (велика та мала гірка) – 400 гривень.

Truskavka Lend

Парк розваг Truskavka Lend розташований на вулиці Помірецькій у Трускавці, де у попередні роки діяв тюбінг-парк. Цьогоріч останній теж анонсували, але поки що він не працює, оскільки немає снігу. Як, до речі, і зіплайн. Втім, організатори обіцяють, що скоро запрацюють обидва. А ось ковзанка вже залита, замерзла і чекає на гостей. Працює вона з 10:00 до 22:00. Кататися на ковзанах можна досхочу, а не 45 хвилин, як це, зазвичай, є у Львові. 

Також на території Truskavka Lend є чимало атракціонів, зона дитячих гральних автоматів, святкові інсталяції, ярмарок сувенірів, велика мангал-зона, де можна зігрітися гарячими напоями, поїсти бограча, плову, ковбасок чи шашлика. 

Де: вулиця Помірецька (вхід навпроти пансіонату "Богема"), місто Трускавець.

Коли приходити: щодня з 10:00 до 23:00.

Ціна: вхід вільний.

Різдвяний ярмарок у Трускавці

Дерев’яні хатинки з ілюмінацією на площі Незалежності у Трускавці – місце, де не лише можна зігрітися гарячим чаєм, або глінтвейном, скуштувати форель чи ребра, приготовані на грилі, зроби інстаграмні фото біля яскравих інсталяцій, але й зустріти святого Миколая. Саме тут розташована одна з його редиденцій на Львівщині. Ціна дитячого квитка – 100 гривень, дорослого (за умови, що він супроводжує дитину) – 20 гривень. Святий Миколай з Янголам чекають на гостей щодня з 17:00 до 20:00. 

Де: майдан Незалежності, Трускавець.

Коли приходити: щодня з 10:00 до 23:00.

Ціна: вхід вільний.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах