13-річна Злата Дзюнька з Рави-Руської посіла дев'яте місце на дитячому «Євробаченні»

13-річна Злата Дзюнька з Рави-Руської посіла дев'яте місце на дитячому «Євробаченні».

13-річна Злата Дзюнька з Рави-Руської посіла дев'яте місце на дитячому «Євробаченні». Фото: ukrinform.ua

Дозвілля та їжа
12 грудня 2022 09:32

Злата Дзюнька з Рави-Руської, що на Львівщині, з піснею «Незламна» посіла дев'яте місце на дитячому Євробаченні 2022 в Єревані. Усього Злата отримала 111 балів. Про це повідомило Суспільне мовлення. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Професійне журі усіх країн-учасниць віддало їй 47 балів, а глядачі оцінили виступ співачки в 64 бали. Усього Злата отримала 111 балів та посіла 9 сходинку.

13-річна Злата Дзюнька з Рави-Руської посіла дев'яте місце на дитячому «Євробаченні».13-річна Злата Дзюнька з Рави-Руської посіла дев'яте місце на дитячому «Євробаченні». Фото: CORINNE CUMMING / EBU

Професійне журі віддало найвищу оцінку, 12 балів, Великій Британії, однак переможцем дитячого пісенного конкурсу Євробачення 2022 став представник Франції Lissandro з піснею «Oh maman!». Він отримав 203 бали: від журі — 132  і 71 бал від телеглядачів.

Нагадаємо, що у вересні цього року Злата Дзюнька перемогла у фіналі Національного відбору на участь у дитячому пісенному конкурсі Євробачення 2022. Вона з міста Рава-Руської Львівської області, є учасницею та лауреаткою багатьох конкурсів і фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща). У коментарі Tvoemisto.tv дівчина розповідала, що ще з дитинства любить співати, із 6 років відвідує музичну школу. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах