П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути

П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути.

П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути. Фото: nessy_red.

Дозвілля та їжа
19 грудня 2022 18:55

Львів – ідеальне місто для зимової фотосесії, якій позаздрять усі подруги. До різдвяних свят у центрі міста Лева встановлюють дуже цікаві інсталяції, прикрашають ілюмінацією дерева, вітрини, брами, вікна та балкони. Розповідаємо про п'ять різдвяних локацій для зимової фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Головна новорічна ялинка Львова з протитанковим їжаком на верхівці

П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути.П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути. Фото: Valeriia Zimena.

Попри численні сварки у соцмережах, напередодні Миколая у Львові встановили і засвітили головну новорічну ялинку міста. На її купівлю Львів не витратив ні копійки. Дерево подарувало шкіряне підприємство "Світанок".

Як і у попередні роки, ялинка встановлена на площі перед Оперним театром. Світитиме вона п'ять годин на добу – з 17:00 до 22:00, споживаючи 1 кВт на годину (година роботи ілюмінацій за потужністю як одне кип'ятіння чайника!).

А ще цьогоріч головне новорічне дерево Львова має дуже незвичайну прикрасу на верхівці – протитанковий їжак. Вага "прикраси" – 1,3 кілограма, розмір – 1,2 метра. Яке життя, такі й "прикраси". 

Різдвяний кролик на Шевській 

П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути.П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути. Фото: nessy_red

Таку цікаву різдвяну інсталяції встановили на вулиці Шевській, 10 у Львові ("Mad bar's house") напередодні Різдва. Кролик – символ Нового 2023 року одразу ж викликав шквал емоцій у львів'ян і гостей міста. Дехто припускає, що він вказує нам на те місце, в якому опинився весь 2022 рік. Втім, більшість мешканців Львова таки схиляють до думки, що кролик показує Москві, де її мають українці. 

Цікаво, що чимало перехожих, дивлячись на інсталяцію, бачать не тухес кролика, а мордочку собаки, якій одягнули на голову вінок. А що бачите ви?

Різдвяна казка на Винниченка

П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути.П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути. Фото: s.leshchyshyn.

Ще одне місце для зимової фотосесії розташоване на вулиці Винниченка, 12 у Львові (ресторан "Кабінет"). Тут вітрина прикрашена у кращих традиціях Різдва: багато хвої, трохи ілюмінації, великі льодяники, кулі та банти. Тут виходять дуже інстаграмні фото. Перевірено!

Купол на даху під зорями 

П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути.П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути. Фото: facebook.com/lviv1256.

Вечори культового кіно у куполі на даху під зорями — це те, чому точно позаздрять усі подруги! Тут атмосферно, тепло, затишно, можна принести з собою їжу та напої, а на випадок знеструмлення — є генератори!

Впускати відвідувачів на дах та у купол Кіноцентру, що на вулиці Володимира Великого, 14А у Львові, починають за 15 хвилин до початку фільму. Якщо ж вам цього часу замало для фотосесії — купол можна орендувати повністю. 

Ціна квитка на кінопоках у куполі на даху під зорями — 270 гривень. 

Подробиці

Містечко зимових розваг Winterville

П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути.П'ять різдвяних локацій для фотосесії у Львові, які ще не встигли набриднути. Фото: facebook.com/emilyresort.

Містечко зимових розваг розташоване у Винниках на вулиці Богдана Хмельницького, 9Б — це велика суцільна фотозона. Тут на гостей чекають магічні будиночки, фантастичні місцеві жителі, ярмарки, атракціони, перфоменси й активні зимові розваги. 

Працює Містечко зимових розваг Winterville щодня з 12:00 до 19:00. Ціна квитка — від 150 гривень. 

Подробиці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах