П'ять ресторанів, які відкрилися у Львові у грудні

П'ять ресторанів, які відкрилися у Львові у грудні.

П'ять ресторанів, які відкрилися у Львові у грудні. Фото: unsplash.com.

Дозвілля та їжа
30 грудня 2022 15:01

Незважаючи на війну та щоденні знеструмлення, ресторатори відкривають у Львові нові заклади. В останній місяць 2022 року на гастрономічній мапі міста Лева з'явилися кілька дуже цікавих ресторанів, варенична та кафе-кондитерська. Де поїсти у Львові

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Epic Chicken Cafe

Epic Chicken Cafe У Львові.Epic Chicken Cafe У Львові. Фото: instagram.com/epic.chicken.cafe.

Це новий заклад на вулиці Миколи Вороного у Львові, який спеціалізується на fried chicken від локальних постачальників — готують ніжки, стегна, стріпси, гомілки, і навіть цілу курку.

Гості Epic Chicken Cafe, який відкрили у грудні 2022-го року, дуже нахвалюють сендвічі з курятиною. Серед незвичайних пропозицій у меню Epic Chicken Cafe такі сендвічі, як: Gorgonzilla – з вишня амарена, смаженим лісовим горіхом та горгондзолою; Teddy Cheeseburger – з сиром страчателла, мортаделлою та кетчупом зі смородини; Mother with Sons – з сиром чеддар, кетчупом з смородини, яєчнею чилі та беконом з гострим медом.

До сендвічів тут є 8 кранів з крафтовим українським пивом (2085, varvar, underwood, mova, pravda) і непоганий асортимент імпортного крафту в пляшці з США, Великобританії, Бельгії. 

Де: вулиця Миколи Вороного, 3. 

Коли приходити: понеділок-четвер – з 11:00 до 22:00, субота-неділя – з 10:00 до 23:00

Зашкварка

Ресторан української кухні для хіпстерів "Зашкварка" відкрили на вулиці Пекарській у Львові. Його автор — ресторатор Нестор Шуманський.

Новий заклад, який за велику кількість вареників з цікавими начинками у меню (як от: із курчими серцями; з лососем, рікотою та червоною ікрою; з халвою; з вишньою і рікотою) вже охрестили "вареничною", розташований у новому хіпстерському районі Льова, на вулиці Пекарській. 

Окрім вареників, меню "Зашкварки" складається з вушок, клюсків, зупів, салатів, млинців і сирників. До страв можна замовити пиво, безалкогольні напої, каву тощо.

Поки що "Зашкварка" працює у тестовому режимі.

Де: вулиця Пекарська, 2.

Коли приходити: з 10:00 до 21:00.

Cheese Bakery 

Cheese Bakery у Львові.Cheese Bakery у Львові. Фото: hmarochos.kiev.ua.

У Львові на території простору Kivsh, створеного на місці колишніх артилерійських казарм часів Австро-Угорської імперії, відкрили кафе-кондитерську Cheese Bakery. 

Новий заклад із мінімалістичним інтер'єром створений як виставковий простір робіт ілюстраторів і художників.  У меню Cheese Bakery, окрім звичних для кондитерської круасанів, булочок, пряників, профітролів, макарунів, чізкейків і тортів, хороший вибір кави та напоїв із неї, а також тостів, сендвічів, салатів. Після 19:00 діє знижка на випічку 20%. ©

Де: вулиця Щевченка, 120Г.

Коли приходити: з 08:30 до 21:00.

Журавель

Це новий ресторан швидкого харчування на вулиці Богдана Хмельницького у Львові від ресторатора Ореста Злобіна. 

«Сторічні традиції сходу в умілих руках наших кухарів. Для приготування соковитої качки та курки гриль, а також унікального шанхайського бекону», — йдеться у повідомленні закладу.  Меню «Журавля» складається з основних страв, гарнірів та салатів. Відвідувачі дуже нахвалюють тут курку та качку. До страв пропонують безалкогольні напої. 

Де: вулиця Богдана Хмельницького, 12.

Коли приходити: з 11:00 до 22:00. 

Гастро простір Сирний

Гастро простір Сирний у Львові.Гастро простір Сирний у Львові. Фото: facebook.com/MykkoNatutalCheese.

На вулиці Краківській у Львові з'явилося нова локація для шанувальників доброго сиру та страв із нього. Гастрономічний простір «Сирний» відкрила відома українська ферма «Мукко». У меню нового закладу — багато сиру та страви з нього. 

Де: вулиця Краківській, 9.

Коли приходити: з 10:00 до 21:00. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах