День Валентина у Львові: куди піти 14 лютого

День Валентина у Львові: куди піти 14 лютого.

День Валентина у Львові: куди піти 14 лютого. Фото: unsplash.com.

Дозвілля та їжа
09 лютого 2023 11:17

14 лютого – День святого Валентина. Розповімо про те, куди можна піти у Львові, аби відзначити День усіх закоханих так, аби це назавжди запам’яталося. Чим здивувати свою "половинку", та де її знайти, якщо ви наразі самотні. Дивіться повну афішу Львова на вівторок, 14 лютого.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Єгор Грушин. Концерт

14 лютого на сцені Театру імені Марії Заньковецької виступить найяскравіший український композитор і піаніст Єгор Грушин. Цього вечора музикант презентуватиме свій новий альбом  "In Time".

"Окрім презентації альбому, на концерті звучатиме багато нових творів, які написані вже після повномасштабного вторгнення, багато пісень, що навіть ще не були у релізі, тобто слухачі матимуть нагоду почути їх вперше саме на концерті. І все це відбуватиметься у супроводі струнних, разом зі мною виступатимуть хлопці з львівського гурту "Рококо", - розповів Єгор Грушин.

Коли: 14 лютого, початок о 16:30 та 19:00.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, вулиця Лесі Українки, 1.

Ціна: 250 гривень.

Смак до черешень. Вистава-кабаре

Це вистава польської драматургині й поетки Агнєшки Осецькoї про кохання та життя. Про чоловіка і жінку в купе старенького незручного потяга. Про побут у кімнаті комунальної квартири, про розлучення і стосунки. Про довгу дорожню розмову, у якій народжується почуття. Про те, як можна бути елегантною у часи тотального дефіциту і справжнім джентльменом у часи глибокого "розвиненого соціалізму". 

Коли: 14 лютого, початок о 18:00.

Де: Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, вулиця Лесі Українки, 1.

Ціна: 150 гривень.

Коla

Фото: instagram.com/kola__official.Фото: instagram.com/kola__official.

Співачка Коla вперше виступить у Львові з сольним концертом до Дня закоханих. Вона відома своїми композиціями, які стали підтримкою багатьом українцям під час повномасштабного вторгнення. Пісні "Чи разом", "Біля серця", "Дочекаюсь" стали вірусними у соцмережах як в Україні, так і за кордоном. А її спільну композицію з військовослужбовцем Павлом Вишебабою "Доньці" високо оцінив навіть Генеральний штаб ЗСУ. 

Коли: 14 лютого, початок о 18:00.

Де: Нічний клуб Малевич, проспект Чорновола, 2. 

Ціна: 600-1100 гривень.

Віктор Винник і Мері

Фото: cynicallviv.com.ua.Фото: cynicallviv.com.ua.

У День закоханих Віктор Винник і гурт "Мері" запрошують у Центр Довженка на найромантичніший концерт цієї зими. Виконавці підготували для гостей особливу романтичну програму улюблених пісень, серед яких мегахіт "Я з України". Також не обійдеться без прем’єр та приємних несподіванок. 

Коли: 14 лютого, початок о 19:00.

Де: Центр Довженка, проспект Червоної Калини, 81.

Ціна: 220 гривень.

Олег Шумей

Фото: Kontramarka.ua.Фото: Kontramarka.ua.

Молодий співак із харизматичним вокалом Олег Шумей виступить 14 лютого у Львівському цирку. За декілька тижнів до повномасштабного вторгнення Росії на територію України він випустив свою дебютну пісню, яка зараз є одним з музичних рупорів для українського суспільства. На четвертий день війни Шумей написав пісню "Тривога", яка нині передає душевний стан кожного українця. 

Коли: 14 лютого, початок о 19:00.

Де: Львівський державний цирк, вулиця Городоцька, 83.

Ціна: 450-720 гривень.

Артем Повиваров

Український співак в стилі нью-вейв, поп, музикант, автор пісень, саунд-продюсер потішить вокалом шанувальників у Валентинів день на території !FESTrepublic. Частину прибутку від продажу квитків, за словами організаторів, артист перераховує на потреби наших захисників. 

Коли: 14 лютого, початок о 19:00.

Де: !FESTrepublic, вулиця Старознесенська, 24-26.

Ціна: 1200 гривень.

Пісні про кохання

Концертна програма до Дня закоханих чоловічого хору "Гомін" відбудеться 14 лютого у Львівському органному залі.

"У концерті поєднаються шедеври європейських класиків, витончені хорові мініатюри, чарівне українське ретро та нове звучання популярних хітів про кохання", - розповіли організатори. 

Коли: 14 лютого, початок о 19:00.

Де: Будинок органної та камерної музики, вулиця С.Бандери, 8. 

Ціна: 100-200 гривень.

Кохайтеся, чорнобриві...

Фото: Park. Art of Rest.Фото: Park. Art of Rest.

У День усіх закоханих ресторан Park. Art of Rest запрошує на охочих на музичий вечір "Кохайтеся, чорнобриві...". За романтичну атмосферу відповідатимуть Давід Меладзе та гурт Band.It. А "родзинкою" вечора стане виконавиця Asilia. 

Коли: 14 лютого, початок о 19:30.

Де: ресторан Park. Art of Rest, вулиця Вітовського, 43А.

Ціна: 250 гривень. 

Світові хіти про кохання

До Дня закоханих у Львівській опері відбудеться концертна програма, яка об’єднає на одній сцені симфонічний оркестр, хор та рок-бенд «Світові хіти про кохання». Романтичні хіти останніх десятиліть з репертуару Coldplay, Imagine Dragons, Billie Eilish, One Republic, Lady Gaga, Adele, а також безсмертні твори від Queen, Sting, Celine Dion звучатимуть у виконанні BigShow Orchestra - сучасного симфонічного оркестру. 

Солісти вечора: Вікторія Ященко, Юрій Рокецький, Анастасія Яценко, Ярослава Ліпковська, Ігор Гуцайлюк, дует "Голосні". Ведучий – Олег Пригод.

Детальніше про концерт.

Коли: 14 лютого, початок о 21:00.

Де: Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької, проспект Свободи, 28.

Ціна: 290-1490 гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах