Safe & sound: маленьких львів'ян, які вміють грати на музичних інструментах, запрошують до оркестру

Safe & sound: маленьких львів'ян, які вміють грати на музичних інструментах, запрошують до музичного оркестру.

Safe & sound: маленьких львів'ян, які вміють грати на музичних інструментах, запрошують до музичного оркестру. Ілюстративне фото: komiinform

Дозвілля та їжа
17 листопада 2023 18:16

Дітей, які вміють грати на музичних інструментах чи просто люблять музику, запрошують долучатись до музичного оркестру. Учасниками проєкту SAFE & SOUND можуть стати всі, але перевагу надаватимуть внутрішньо-переміщеним дітям, щоб допомогти їм знайти нових друзів та доєднати їх до львівської музичної спільноти. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подати заявку для вступу в оркестр можна до 25 листопада за телефоном: 063-937-61-99. Заняття відбуватимуться щосуботи, починаючи з 2 грудня. Локація – вулиці Угорська, 12Е. Усі заняття відбуваються у затишному і безпечному приміщенні, що водночас є укриттям під час повітряної тривоги.

Заняття проєкту SAFE & SOUND будуть такими:

Для батьків і дітей віком 2-4 роки.

Завдяки розмаїттю пісень-руханок та грі на різних музичних інструментах малюки навчаться чути і пізнавати елементи музики (тембр, темп, динаміку).

Чому це цікаво батькам? Бо це змога глибше зрозуміти потреби власної дитини, осягнути її вміння, налаштувати позитивний емоційний зв'язок.

Чому це цікаво дітям? Це безпечний і приємний спосіб навчитися досліджувати нові сфери власних можливостей, зміцнити зв’язок з батьками.

Для діток 4-6 років.

«Пригодницькі заняття» – уроки із руханками, музично-шумовим оркестром, аплікаціями, ігровими вправами! Тут діти не лише слухають музичні композиції, але і стають їхньою частиною, створюють мелодії та творять мистецтво у музичному супроводі.

Батьки тим часом перебуватимуть поруч – на спеціальних лекціях/тренінгах з експертами з арт-терапії, дитячої вікової психології, психологами. Теми зустрічей: ментальне здоров'я сім’ї, особливості розвитку дітей різного віку, особисті виклики батьків, в тому числі виклики внутрішньо переміщених родин.

Для дітей від 8 до 13 років.

Це група для дітей, які мають елементарні навички гри на музичних інструментах симфонічного оркестру: скрипка, віолончель, контрабас, флейта, гобой, кларнет, фагот, валторна, труба, тромбон, туба, тощо.

Тут знайдуться нові друзі, вдосконаляться навички володіння музичним інструментом завдяки груповим репетиціям із професійними музикантами та диригенту, долучатимуться до концертних виступах та багато іншого.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах