У Личаківському районі Львова відкрили Центр розвитку дітей та молоді

У Личаківському районі Львова відкрили Центр розвитку дітей та молоді.

У Личаківському районі Львова відкрили Центр розвитку дітей та молоді. Фото: city-adm.lviv.ua/Роман Балук.

Події
13 листопада 2023 18:11

На вулиці Польовій у Львові відкрили сучасний Центр розвитку дітей та молоді. Тут близько 300 дітей від 4 до 18 років зможуть безкоштовно отримувати якісні знання та розвивати свій творчий та інтелектуальний потенціал. Важливо, що нову локацію Дитячих клубів Львова та управління молодіжної політики Львівської міської ради створили за грантові кошти, а це понад 230 тисяч доларів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Центр розвитку дітей та молоді у своїй діяльності має на меті підтримати дітей та підлітків, які зараз знаходяться у важких сімейних обставинах, або вимушено покинули свою домівку і не мають належних умов для якісного навчання, підготовки до школи чи вищих навчальних закладів. Центр готовий охопити близько 300 дітей віком від 4 до 18 років, тому усіх дітей, які зараз проживають у Львові і потребують допомоги, запрошують на заняття.

Новий дитячий простір створений, щоб надати дітям та молоді можливість отримувати високоякісну освіту та розвивати свій творчий та інтелектуальний потенціал. 

Центр надаватиме допомогу в навчанні та змістовному дозвіллі дітям та підліткам за напрямками: українська мова та література; історія України; математика; англійська мова; правознавство; підготовка до вступу в художні ЗВО (академічний рисунок, композиція); академічний рисунок; малювання; підготовка до школи; спортивні гуртки; сучасні танці.

Записатись на заняття центру можна онлайн. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах