П'ять різдвяних локацій у Львові для інстаграмних фото, які слід відвідати

П'ять різдвяних локацій у Львові для інстаграмних фото, які слід відвідати.

П'ять різдвяних локацій у Львові для інстаграмних фото, які слід відвідати. Фото: Юрій Богун.

Дозвілля та їжа
13 грудня 2023 13:03

Львів – ідеальне місто для зимової фотосесії, якій позаздрять усі подруги. До різдвяних свят у центрі міста Лева встановлюють цікаві інсталяції, прикрашають ілюмінацією дерева, вітрини, брами, вікна та балкони. Розповідаємо про п'ять різдвяних локацій для зимової фотосесії у Львові.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Головна ялинка міста

Фото біля ялинки неодмінно повинні бути в інстаграмі. Хоча Різдвяного ярмарку на проспекті Свободи немає, Хатинки Миколая теж, але ялинка є. 

Цьогорічна головна ялинка Львова заввишки 14 метрів. Її подарували мешканці Білогорщі, які вирощували дерево на своєму подвір’ї понад 20 років. Господарі кажуть, що дуже люблять цю ялинку, адже вона красива, але для їхнього подвір’я вже завелика, тому вирішили подарувати її місту.

Де: проспект Свободи, біля входу в Львівську Національну оперу.  

Дракон на Шевській 

Дракон на вулиці Шевській у Львові.Дракон на вулиці Шевській у Львові. Фото: Юрій Богун. 

Напередодні зимових свят, замість популярної серед туристів Дупи Кролика, у центрі Львова встановили нову інстаграмну фотозону для різдвяних і новорічних світлин. Перехожі сперечаются: хтось бачить у інсталяції символ 2024 року – Дракона, а хтось – Восьминога. 

Де: Mad bar's house, вулиця Шевська, 10.

Ротонда у Стрийському парку

П'ять різдвяних локацій у Львові для інстаграмних фото, які слід відвідати  фото 1П'ять різдвяних локацій у Львові для інстаграмних фото, які слід відвідати фото 1

Ротонда у Стрийському парку, орендована і відреставрована холдингом емоцій !FEST, де нині працює "П'яна вишня" — ідеальне місце для зимової фотосесії. З одного боку — давня інстаграмна споруда з колонами, куполом й овальними вікнами вікнами, з іншого — парк, під ногами — сніг, згори — ліхтарики. Людей, якщо це не вихідні, небагато. Та що ще треба?! Хіба вишуканий келишок із вишенькою, та й це не проблема.  

Де: Стрийський парк.

Сани святого Миколая на площі Ринок

Сани святого Миколая на площі Ринок у Львові.Сани святого Миколая на площі Ринок у Львові. Фото: Юрій Богун.

Літня тераса ресторану із акулами "36 По" взимку — це ще одна інстаграмна локація на площі Ринок у Львові. Столики з неї давно прибрали, натомість встановили та прикрасили різдвяну ялинку, сани святого Миколая і навіть повісили бурульки перед входом. Без паніки! На голову вони не падають.

Де: 36 По, площа Ринок, 36.

Янголи на Краківській

Янголи на вулиці Краківській у Львові.Янголи на вулиці Краківській у Львові. Фото: Юрій Богун.

Повз переможницю конкурсу на найкраще оформлення вітрин до новорічно-різдвяних свят 2022 року важко пройти із байдужим виразом обличчя. "Родинна пекарня" на Краківській — улюблене місце для зимових фотосесій львів'ян і туристів. І не даремно! Їхня вітрина — це витвір мистецтва.  

Де: Родинна пекарня, вулиця Краківська, 23. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах