Як у Львові заплатити за воду без черги

фото: xn--29-jlc9a.xn--p1ai

фото: xn--29-jlc9a.xn--p1ai

Комуналка
09 лютого 2015 15:28

У "Львівводоканалі" запрацював новий сервіс. Відтепер кожен мешканець міста, не виходячи з дому, може сплатити за споживання   води. А це означає, що львів’янам нема потреби стояти у довгих чергах в банках чи ощадкасі. Всю інформацію можна  дізнатись на сайті підприємства і одразу заплатити. Як саме це працює,  Vgorode дізнавався в прес-секретаря КМП "Львівводоканал" Уляни Горбатої.

 - Процедура оплати дуже проста і  займає мінімум  часу. Для цього треба зайти на сайт нашого підприємства. Щоб побачити нарахування – знайти стрічку "переглянути рахунок" онлайн. Далі -  йде посилання на портал споживача комунальних послуг і є пояснення, що для цього треба зробити. А зробити треба  наступне: знати свій особовий рахунок і код активації, який написано на вашому рахунку.

- Якщо один раз, - пояснює пані Уляна, -  ви потратите небагато часу і введете свої особисті дані, то вони фіксуються і далі вам треба буде вводити лише покази лічильника і оплачувати послуги за споживання води і послуги водовідведення.Крім цього, після коректної реєстрації, ви зможете одержати доступ і до історії нарахування за послуги: скільки сплачено, який борг і т.д.

Розплачуватися потрібно електронною банківською картою. Таким чином, ця операція займатиме у вас лічені хвилини і буде зафіксована на електронній платіжці.

Нагадуємо, заплатити за воду онлайн можна на веб-сайті підприємства "Львівводоканал".

 ЧИТАТИ ЩЕ:

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 9 лютого

Екологічна загроза: на Львівщині нафта потрапила у річку 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах