Львівобленерго дало містянам пораду, як зекономити на електроенергії

Фото з сайту OpenMonte.com

Фото з сайту OpenMonte.com

Комуналка
24 червня 2015 17:02

Львів’янам пропонують користуватися електроприладами для побутових цілей в нічний час задля економії електричної енергії, що виробляється українськими атомними електростанціями, інформує domik.ua.

"Львівобленерго" закликає львів’ян економити електроенергію, зокрема через дефіцит вугілля, газу та мазуту на теплових електростанціях.

Використовуючи електроенергію у нічний час та вимикаючи домашні електричні прилади вдень, львів’яни мають можливість забезпечити нормальну роботу Об’єднаної Енергосистеми України, врівноваживши об'єми споживання електроенергії.

Юридичні особи-споживачі також повинні економити електроенергію шляхом перегляду графіків виробничо-господарської діяльності. Планування роботи у вихідні дні та у нічний час, коли енергосистема не так перевантажена, як по буднях, сприятиме збалансованості роботи вітчизняної енергосистеми. Таким споживачам "Львівобленерго" рекомендує провести енергоаудит та організувати роботу підприємства з допомогою енергоощадних технологій.

Обмеживши використання електроенергії в часовий проміжок з 08:00 до 22:00 години, українці зможуть забезпечити збалансованість у роботі енергетичної системи.

"Львівобленерго" також пропонує споживачам економити кошти та перейти на оплату за електричну енергію, встановивши багатотарифний лічильник. У компанії підкреслють, що користуючись електроприладами у нічний час, українці зможуть заощадити до 50% вартості електроенергії.

Львів у новинах:

Вулиця Леся Курбаса у Львові стала пішохідною(відео)

Правоохоронці з'ясували, звідки в ромів на вокзалі Львова білява дитина 

"Що поганого в тому, що я підтримував тих страусів?": Янукович дав велике інтерв'ю ВВС 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах