Коли у Львові почнеться опалювальний сезон

Новина - Комуналка - Коли у Львові почнеться опалювальний сезон

Новина - Комуналка - Коли у Львові почнеться опалювальний сезон

Комуналка
08 жовтня 2015 17:51

Невдовзі у Львові має розпочатися опалювальний сезон. У ЛМКП "Львівтеплоенерго" Tvoemisto.tv розповіли, коли львів’янам включать опалення в квартирах.

Як розповіла речниця ЛМКП "Львівтеплоенерго" Ганна Пищула, для того, щоб включити опалення у житлових будинках, протягом трьох днів середня температура повітря не повинна перевищувати 8°С. Така норма затверджена постановою Кабінету міністрів України від 17 лютого 2010 р. № 151. Після цього міський голова дає розпорядження про початок опалювального сезону.

Разом з тим 15 жовтня не є датою, коли починається опалювальний сезон в Україні. Адже як такої визначеної дати початку немає. Все залежить від температурного режиму. Так, в попередні роки опалення включали як 22, так і 1 жовтня.

Щодо бюджетних установ (школи, садочки, лікарні), то сюди подачу опалення можуть розпочати дещо швидше. Для цього слід надіслати відповідний лист-звернення від керівництва установи до ЛМКП "Львівтеплоенерго". Станом на 8 жовтня таких звернень не надходило.

Нагадаємо, ЛМКП "Львівтеплоенерго" у новому опалювальному сезоні 2015-2016 р здійснюватиме подачу опалення до 1625 житлових будинків, обслуговуватиме 177 закладів освіти та 50 установ охорони здоров’я.

Львів у новинах:

Мер Львова пообіцяв вчасно розпочати опалювальний сезон

У Львові вулицю Сихівську відкрили для руху транспорту 

За тиждень вулицю Промислову у Львові відкриють для транспорту(фото)

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах