Куди у Львові здати відпрацьовані люмінесцентні лампи: адреси

Фото взято з сайту ruslekar.info

Фото взято з сайту ruslekar.info

Комуналка
25 березня 2016 09:28

Сьогодні львів’яни зможуть здати на утилізацію відпрацьовані люмінесцентні лампи. Для цього у місті облаштують мобільні пункти збору. По це повідомляє прес-служба міськради.

У рамках реалізації комплексної муніципальної програми поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у місті Львові на 2013-2017 рр, міське управління екології та благоустрою з 21 січня 2016 року розпочало збір відпрацьованих люмінесцентних ламп у місті Львові. За результатами двох місяців львів’яни здали на утилізацію понад 2000 люмінесцентних та енергозберігаючих  відпрацьованих ламп, що містять ртуть.

25 березня працюватиме мобільний пункт збору відпрацьованих люмінесцентних ламп з 14.00 до 19.00 год на вул. Княгині Ольги, 106 (Магазин електроніки Фокстрот).

 Мобільний пункт збору також працюватиме і в суботу, 26 березня, – з 09:00 до 14:00 год. на площі Ринок, 1 (Львівська міська рада).

Варто пам'ятати, що відпрацьовані люмінесцентні лампи є небезпечними відходами, які містять важкі метали, відтак управління екології наполегливо просить зберігати, транспортувати та здавати лампи в упаковках виробника чи іншій безпечній тарі.

Львів у новинах:

У Львові обстріляли маршрутку з пасажирами (фото)

Львівські копи за одну ніч затримали чотирьох водіїв під наркотиками

На Львівщині керівника рятівної служби піймали п’яним за кермом (відео)

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах