На Львівщині керівника рятівної служби піймали п’яним за кермом (відео)

Новина - Події - На Львівщині керівника рятівної служби піймали п’яним за кермом (відео)

Новина - Події - На Львівщині керівника рятівної служби піймали п’яним за кермом (відео)

Події
24 березня 2016 09:34

У вівторок, 22 березня, головного пожежного інспектора міста Самбора на Львівщині Романа Новосільського затримали п’яним за кермом.

Як зазначила ZAXID.NET речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, того дня до правоохоронців надійшло повідомлення від місцевих активістів про нетверезого водія. Відтак на місце виїхала група оперативного реагування. "Водія доставили на освідчення. Опісля було складено адмінпротокол за ст. 130 КУпАП (водіння в стані алкогольного сп'яніння)", – зазначила Світлана Добровольська.

Як з'ясувалося, йдеться про головного інспектора Самбірського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області Романа Новосільського. У соцмережах сьогодні поширили відео затримання порушника ПДР, з якого видно, що він на момент затримання був у службовій формі і в стані алкогольного сп’яніння, відмовлявся називати своє прізвище і взагалі що-небудь пояснювати поліцейським.

Водночас у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що за фактом порушення правил дорожнього руху головним інспектором Самбірського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області Романом Новосільським вони розпочали службове розслідування.

Після завершення розгляду адміністративного правопорушення, наголошено в повідомленні ДСНС, буде вжито необхідні заходи, зокрема можливе розірвання контракту з Романом Новосільським щодо його подальшого проходження служби в підрозділах ДСНС.

Львів у новинах:

У Львові очікують погіршення погодних умов: коли саме

У Львові СБУ вилучила сервер з сайтами УГКЦ

Один з львівських вишів буде видавати подвійні дипломи

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах