Стало відомо коли і в яких районах у Львові увімкнуть гарячу воду

фото з сайту dailylviv.com

фото з сайту dailylviv.com

Комуналка
08 червня 2016 13:13

Більшість мереж готові до відновлення подачі гарячої води мешканцям Львова. Проте для того, аби гаряча вода в квартирах львів’ян з’явилася у червні, потрібно близько 20 млн грн для компенсації різниці тарифів.

Нагадаємо,Дізнайся: чому частині Львова на кілька тижнів відключили гарячу воду 

Як розповів під час апаратної наради у Львівській міськраді директор ЛМКП "Львівтеплоенерго" Степан Пакіж, наразі на мережах завершуються гідравлічні випробування.

"У п’ятницю, 10 червня, зранку ми будемо готові повністю відновити подачу гарячої води у Залізничному, Шевченківському, Франківському, Личаківському районах та на вул. Стрийській", – сказав Пакіж.

Проте до 11 червня, як планувалося раніше, не вдасться підключити гарячу воду мешканцям більшої частини Сихівського району. "Залишається тільки частина Сихівського району, бо там тривають роботи на тепломережі під ринком "Шувар". На це знадобиться ще кілька днів", – зазначив Пакіж. Тому гарячу воду на Сихові увімкнуть не раніше наступного тижня.

Разом з тим, як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, тарифи на газ зросли, а на гарячу воду зростуть  лише з 1 липня. Відтак, різницю в тарифах доведеться компенсувати з міського бюджету. "Для того, щоб відновити подачу гарячої води у червні, нам потрібно додатково виділити з бюджету Львова щонайменше 20 млн грн для поповнення статутного капіталу "Львівтеплоенерго" та "Залізничтеплоенерго". Завтра ми це питання маємо розглянути на засіданні сесії міськради", – сказав мер Львова і закликав депутатів підтримати таке рішення під час засідання, яке відбудеться у четвер, 9 червня.

Нагадаємо, гідравлічні роботи розпочались  на львівських тепломережах 10 травня і мали тривати до кінця травня. Пізніше їх продовжили до 11 червня.

Львів у новинах:

У сквері на Ряшівській облаштовують громадський простір: деталі 

Сьогодні у Львові трамваї ходять за зміненими маршрутами 

На площі Музейній у Львові з’явиться пересувний сад (візуалізація)

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах