Готуй тазик: де завтра у Львові не буде води

фото з сайту Pogliad.ua

фото з сайту Pogliad.ua

Комуналка
09 листопада 2016 15:13

Завтра у зв’язку з проведенням планових робіт по заміні аварійної ділянки водогону в Залізничному районі не буде води,  повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Так, завтра, 10 листопада, з 9.00 год до  завершення робіт (орієнтовно до 9.00) 11 листопада буде припинено подачу води в Залізничний район міста, а в житловий масив "Левандівка", обмежений вулицями Широка – Левандівська – Сяйво – Рудненська і прилеглі до них вулиці та в м. Городок, с. Лапаївка, с. Зимна Вода подача води буде здійснюватись з пониженим тиском.

ЛМКП "Львівводоканал" просить створити добовий запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

"Ми замінили аварійну ділянку водопроводу, по якому транспортується вода з насосної станції "Будзень" у Залізничний район. Для того, щоб цей трубопровід підключити, доведеться припинити водопостачання та спустошити водогін. Для тих, хто не встигне запастися водою заздалегідь, у районі працюватимуть три водовози. Зі свого боку ми залучаємо достатню кількість спецтехніки, фахових робітників та докладемо максимум зусиль, щоб виконати ремонтні роботи якнайшвидше", – повідомив головний інженер ЛМКП "Львівводоканал" Анатолій Шимоняк.

Дивись ще:

"Львівводоканал" запровадив новий багатоканальний номер

"Львівводоканал" продовжив терміни подання показників лічильників води

Стало відомо, як зміняться тарифи на воду для львів'ян

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах