Нові квитанції за газ: що змінилося та як платити

Новина - Комуналка - Нові квитанції за газ: що змінилося та як платити

Новина - Комуналка - Нові квитанції за газ: що змінилося та як платити

Комуналка
30 травня 2017 12:13

Квитанції за спожитий газ з 1 квітня друкують з новими даними. Про це під ас прес-конференції 30 травня заявив голова правління ПАТ "Львівгаз" Юрій Войсович, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

За словами керівника компанії, у нових розрахунках за газ буде вказаний не тільки обсяг спожитого газу у метрах кубічних, а і його енергетична цінність.

"Це все суто інформативні дані. Оплата все одно проводитиметься за спожиті метри кубічні, — каже Юрій Войсович. — Але тепер споживач може оцінити, скільки кілоджоулів є в даному об’ємі природного газу".

Він зазначив, що це робиться для того, щоби споживач у майбутньому міг прорахувати, скільки кілоджоулів йому потрібно для опалення.

"Відповідно, він зможе собі вирахувати, що сто кілоджоулів — це стільки електроенергії і це сто гривень, а у газі це 120 гривень. Але підтягнути газ йому, наприклад, коштуватиме тисячу гривень, а електроенергію більше. Таким чином, у майбутньому ми зробимо максимальну конкуренцію на ринку і в сфері постачання між різними енергетичними компаніями", — додав Юрій Войсович.

Дивись ще:

Що думають пацієнти: плюси та мінуси онлайн-запису у лікарнях Львова

Хто відпочине безкоштовно: у Львові запрацювали шкільні табори

Як святкувати і куди поїхати: відзначаємо Трійцю 2017 у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах