Хто зігріється: у Львові частково почався опалювальний сезон

фото з сайту Повінь – зміна системи

фото з сайту Повінь – зміна системи

Комуналка
03 жовтня 2017 11:18

У Львові розпочинається опалювальний сезон для бюджетних установ. Від сьогодні, 3 жовтня, розпочинається опалювальний сезон для закладів освіти, охорони здоров?я та культури. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє прес-служба ЛМР.

Згідно з розпорядженням, від сьогодні, 3 жовтня, теплопостачальні підприємства розпочинають подачу опалення до бюджетних установ (школи, садочки, лікарні, поліклініки, заклади культури) на підставі письмових звернень керівників закладів.

"Зазвичай опалювальний сезон для бюджетних установ розпочинається швидше, ніж для населення. Опалення подаємо на основі листів-звернень. Отож, згідно з розпорядженням міського голови, ми готові відновити подачу тепла до шкіл, садочків, лікарень і поліклінік, якщо будуть листи-звернення від них", – розповідають тепловики.

Нагадаємо, у новому опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП "Львівтеплоенерго" подаватиме опалення до 197 освітніх закладів (школи, садочки) та 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки). ЛКП "Залізничнетеплоенерго" подаватиме опалення до 42 закладів освіти (школи і садочки) і 6 медичних установ.

Як повідомили у ЛМКП "Львівтеплоенерго", станом сьогодні на ранок підприємство вже відновило подачу опалення до 4 бюджетних установ на основі листів-звернень керівників закладів. Опалення отримує: обласна клінічна лікарня (вул. Чернігівська, 7), оранжерейно-тепличний комплекс ЛНУ ім. І. Франка (вул. Черемшини, 44), 3-тя міська клінічна лікарня (вул. Рапапорта, 8), міський комунальний клінічний пологовий будинок (вул. Мечникова, 8)

Дивись ще:

Де купити: у Львові почали продавати місячні проїзні картки у електротранспорт 

Відеофакт: вночі у Львові згорів банк 

На замітку водіям: вулицю Рутковича сьогодні закривають до кінця року 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах