Цього тижня частина львів'ян отримає гарячу воду

Цього тижня частина львів'ян отримає гарячу воду

Цього тижня частина львів'ян отримає гарячу воду Фото: create.vista.com (ілюстративне)

Комуналка
07 червня 2022 16:45

Вже цього тижня, з 9 червня, частині мешканцям Львова «пощастить» – вони знову почнуть отримувати гарячу воду. Іншим же львів’янам доведеться чекати гарячого водопостачання до 27 червня. Про це розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, від більшості котелень у Львові вже завершили гідравлічні випробування теплових мереж. Тож з п’ятниці, 9 червня, планують відновити подачу гарячої води від усіх котелень ЛКП «Залізничнетеплоенерго» – це фактично весь Залізничний район і частина Шевченківського. Також знову отримуватимуть гарячу воду споживачі районних котелень ЛМКП «Львівтеплоенерго» – це Галицький район, частини Личаківського і Шевченківського районів.

Натомість ще тривають складні роботи на мережах від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна», а також на самих ТЕЦ, тому від цих об’єктів гарячу воду планують відновити з 27 червня. Йдеться про Сихівський, Франківський, частини Личаківського і Шевченківського районів.

Зараз тепловики підсумовують загальну статистику за виявленими недоліками й поривами на теплових мережах після гідравліки. За словами Олександра Одинця, цьогоріч дефектів уже більше, аніж загалом минулого року. За попередніми підрахунками, їх виявлено приблизно 150. В основному це недоліки на запірній арматурі, засувках і теплових камерах. Вони не є масштабними у ліквідації, але можуть завдати неприємностей в опалювальний сезон, якщо їх не усунути. Натомість поривів на теплових мережах цьогоріч менше, аніж торік.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах