Мешканці Рудного можуть тимчасово не платити за воду

Мешканці Рудного можуть тимчасово не платити за воду.

Мешканці Рудного можуть тимчасово не платити за воду. Фото: pexels.com (умовне).

Комуналка
05 вересня 2022 13:18

Вода у селищі Рудне тимчасово не придатна для пиття. Сьогодні, 5 вересня, "Львівводоканал" розпочинає промивку мереж водопроводу у селищі. На цей час нарахування за послуги водопостачання не здійснюватиметься. Про це повідомили у міському комунальному підприємстві  "Львіввводоканал".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З метою забезпечення питною водою належної якості мешканців смт Рудне, які раніше отримували послугу водопостачання від комунального підприємства "Теребля", відтепер обслуговуватиме "Львівводоканал". 

"Для гарантування споживачам смт Рудне подачі води питної якості необхідно здійснити промивку наявних мереж водопроводу. При промивці мереж якість води, отриманої через водорозбірні прилади, може тимчасово погіршитися, на жаль, цю воду не можна використовувати для питних потреб", - йдеться у повідомленні.

У комунальному підприємстві також зазначили, що на час проведення промивки нарахування за послуги водопостачання не здійснюватиметься, а лише з моменту подачі питного водопостачання. 

Після завершення промивки та отримання позитивних результатів хімічного та бактеріологічного досліджень, "Львівводоканал" розпочне централізоване постачання питної води та проводитиме нарахування оплати послуг.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах