JAZZ JAM DAY 2023: львів’ян запрошують на джазовий вікенд – програма

JAZZ JAM DAY 2023: львів’ян запрошують на джазовий вікенд – програма.

JAZZ JAM DAY 2023: львів’ян запрошують на джазовий вікенд – програма. Фото: jazzpeople.

Стиль життя
28 квiтня 2023 15:27

30 квітня всі джазомани світу відзначають Міжнародний день джазу. Львів, як найбільш джазове місто України, традиційно приєднується до святкування цієї дати. Впродовж двох днів, 29 та 30 квітня, кращі джазові виконавці України даруватимуть виняткову музику та блискучу живу гру для усіх поціновувачів справжнього джазу. Дивіться повну афішу Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У суботу, 29 квітня, о 15:00 розпочнеться JAZZ JAM DAY у Львівському фаховому музичному коледжі ім. С. П. Людкевича, а о 19:00 у «Дзизі» – великий джем-сейшн з топовими музикантами України. Джазові події також відбудуться ще у трьох львівських локаціях, які стануть відомими ближче до фестивалю. 

JAZZ JAM DAY 2023: львів’ян запрошують на джазовий вікенд – програма фото 1JAZZ JAM DAY 2023: львів’ян запрошують на джазовий вікенд – програма фото 1

Найнасиченішою буде неділя, 30 квітня.

«Джазовий марафон 30 квітня розпочне Lyudkevych Symphony Orchestra знаменитою «Рапсодією в стилі блюз», яка вже майже сто років залишається одним із найбільш популярних творів на перетині класики і джазу. Продовжить марафон найстаріший у Львові джазовий колектив – Dixieland Band Medicus. Окремою частиною концертної програми стане проєкт «Академії джазу». Участь у ньому візьмуть легендарний український джазмен Ігор Закус разом із студентами і резидентами Київської муніципальної академії музики ім. Р. Глієра. Ще одним учасником буде Usein Bekirov Jazz Project, номінований на премію «Греммі», який виступить у супроводі музикантів-викладачів кафедри джазу та популярної музики Львівської музичної академії імені М. В. Лисенка, а також біг-бенд академії Lviv Jazz Orchestra», – розповіли організатори.

Також на Lviv Jazz Days 2023 виступить відомий український ретро-бенд FIJI, музиканти якого зіграють імпровізації на теми українських пісень. Для джазоманів звісно ж готують і чимало сюрпризів. Серед них: нагородження та спільний виступ з переможцями першого відкритого вокального конкурсу «Спів in Lviv».

Зазначимо, що на події 29 квітня вхід вільний, а на концерт 30-го – купити квитки.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах