Львів'янина номінували на престижну премію, яку отримували Елвіс Преслі та Джон Кеннеді

Фото: jciuk.org.uk

Фото: jciuk.org.uk

Люди міста
13 сiчня 2015 11:42

Фото: Facebook

Фото: Facebook

Львівський громадський діяч та засновник ініціативи "И так поймут!" Роман Матис номінований на щорічну міжнародну премію Ten Outstanding Young Persons of the World (TOYP). Це щорічна міжнародна програма, спрямована на виявлення та популяризацію молодих людей, що досягли значних успіхів і які є втіленням кращих якостей сучасної людини, повідомляє Galnet.

Романа Матиса номінували за діяльність в рамках створеної ним громадської ініціативи "И так поймут!". Ініціатива створена, щоб об’єднувати споживачів, що бажають отримувати інформацію про товари та послуги в Україні рідною їм українською мовою.

- Перше своє "міжнародне визнання" наша ініціатива "И так поймут!" отримала ще у жовтні 2012 року. Тоді російське Інтернет-видання, лідер ринку інфоресурсів про Інтернет назвало нас інформаційними терористами, а мене особисто так: "Роман известен, в основном, тем, что разными способами заставляет украинские бренды вести страницы на Фейсбуке на украинском языке, обрекая их на неизвестность и забвение", – розповів Роман.

Переможців премії в Україні оголосять вже у лютому 2015 року. Переможці отримають можливість відвідати щорічний Всесвітній конгрес JCI, де буде проходити фінальна церемонія нагородження лауреатів міжнародного конкурсу JCI TOYP. 

Премію TOYP вперше вручили у 1938 році і за 75 років її лауреатами стали 38-й президент США Джеральд Форд, прем’єр-міністр Великобританії (1990-1997) Джон Мейджер, президент Південно-Африканської республіки (1994-1999) Нельсон Манделла, 35-й президент США Джон Кеннеді, американський співак та актор Елвіс Преслі, гонконгський та американський актор Джекі Чан, 42-й президент США Білл Клінтон та багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

З молотка: колишній палац у Львові виставили на продаж

Львів спортивний: пройшли перші в історії міста змагання з кросфіту

"Кіборги" стало словом року в Україні

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах