Дмитро Загарія розповів про своє поранення

фото:firstsocial.info

фото:firstsocial.info

Люди міста
11 лютого 2015 17:53

Начальник ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія сьогодні, 11 лютого, розповів, що почувається нормально. Він лежить у Харкові, але в якій лікарні не уточнює, повідомляє zaxid. net.

Очільник обласної міліції кілька годин провів під обстрілом мінометів та "Градів" і, дочекавшись ночі, чотири кілометри пішки йшов до бійців батальйону "Львів". 

"Ми лежали під обстрілом, один одного з комбатом витягнули з машини. Потім, пригнувшись, стрибками ішли ще кілометрів чотири до своїх", - наголосив Загарія.

Також керівник обласних правоохоронців розповів, що у нього контузія, розбите обличчя і голова, травмовані рука і ноги.

Як повідомляв Vgorode, 10 лютого у Донецькій області на фугасі підірвався автомобіль, у якому їхав начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія та командир батальйону "Львів" Ігор Вольський.

Дмитро Загарія часто їздив у зону проведення АТО для того, щоб морально підтримати бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Львів". Він особисто перевіряв наявність належних засобів захисту в міліціонерів, які видавали їм уже на місці прибуття.

Додамо, що Дмитро Загарія став першим начальником міліції Львівщини після Революції Гідності, якого обрали на відкритому конкурсі за участю громадськості.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

В Украине будет отмечаться День героев Небесной сотни 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах