Опитування: як святкуватимуть львів'яни День Святого Валентина

фото з сайту vchytel.info

фото з сайту vchytel.info

Люди міста
12 лютого 2016 17:37

Від дня Святого Валентина усіх нас відділяє лише один день. В місті  відбуватиметься ціла низка цікавих заходів, концертів і розваг.  

День закоханих у Львові: святкування у різних ТРЦ, швидкі побачення та романтичні вечірки

Як відзначатимуть цей день львів'яни VG  Львів дізнавався безпосередньо у них самих.

Вардкес Арзуманян, львівський ресторатор:

Опитування: як святкуватимуть львів'яни День Святого Валентина фото

- Звичайно ж я святкую День Святого Валентина. У наших ресторанах в цей день буде  діяти програма лояльності для закоханих. А ще  на це свято я стараюсь обдаровувати всіх знайомих жінок квітами. Це вже по традиції, яка перекочувала  на День Святого Валентина з усім знайомого  радянського свята 8 березня.

Наталка Карпа, заслужена артистка України

Опитування: як святкуватимуть львів'яни День Святого Валентина фото 1-День Святого Валентина - прекрасне свято. І хоч воно перекочувало до нас з Америки, але добре прижилося і на наших теренах. Як буду відзначати? Кохання це така річ, якщо воно є, що його важко приурочити до якоїсь дати. Якщо люди кохають, то це почуття відчувається кожної хвилини і кожною клітинкою твого єства. Я хочу привітати свого коханого у цей день піснею. Є в мене такий маленький сюрпризик-задумка. Ось якраз йду на студію, щоб встигнути зробити запис. Пісня називається "Мій + 1". Якщо мені це вдасться, то, можливо, колись, як будемо відзначати якусь нашу річницю, він згадає про це і скаже:- А пам'ятаєш, Наталю, ти цю пісню подарувала мені у День всіх закоханих. По-моєму, це дуже зворушливо. Тим більше, що у цій пісні є всі ті теплі і душевні моменти, які дарує нам кохання.

 

Жанна Кормило,військовослужбовцеь:

Опитування: як святкуватимуть львів'яни День Святого Валентина фото 2

- У нас  з чоловіком були грандіозні плани поїхати в цей день у Буковель, на лижі. Але, на жаль, я захворіла і лежу з простудою. Тому  наша поїздка відкладається. Звичайно, привітаємо одне одного з святом, можливо посидимо за святковим столом. Одним словом, все залежатиме від обставин.

Василь Кулібаба, музикант:

Опитування: як святкуватимуть львів'яни День Святого Валентина фото 3

- Цього року, мабуть, не будемо святкувати цього дня. Дружині треба приділяти, на мою думку, увагу  і виявляти  свої почуття у вчинках якомога частіше, а не лише в День всіх закоханих. А цей день ми особливо не виділяємо. Головне, щоб в сім'ї панувала злагода і взаєморозуміння. 

Ляна Ластовецька,аспірантка:

Опитування: як святкуватимуть львів'яни День Святого Валентина фото 4Ми з моїм хлопцем ще не думали над цим. Але гадаю, що все буде просто і скромно: привітаємо одне одного та й все. Їхати в центр міста, де нема навіть де притулитися в кафе чи ресторані, через велику кількість людей, не хочеться, а планувати поїздку кудись на один день - нема сенсу. 

Євгенія Пальцева, майор ЗСУ:

Опитування: як святкуватимуть львів'яни День Святого Валентина фото 5

-   День закоханих цікаво було святкувати, коли я ще була незаміжньою і в перші роки шлюбу. А зараз - це просто будні. Можливо  виберемось з сім'єю кудись на каву або за місто.

Львів у новинах:

День закоханих у Львові: святкування у різних ТРЦ, швидкі побачення та романтичні вечірки

Львів'янину на замітку: що подарувати коханим на день св. Валентина

Куди піти у Львові у суботу 13 лютого: Скрябін, Антитіла, романтичний трамвайчик

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах