Бог на поміч: за крісла депутатів Львівської обласної ради боротимуться троє святих отців

Бог на поміч: за крісла депутатів Львівської обласної ради боротимуться троє священників. Фото: Радіо Свобода.

Бог на поміч: за крісла депутатів Львівської обласної ради боротимуться троє священників. Фото: Радіо Свобода.

Люди міста
09 жовтня 2020 10:29

У Львівській області троє священників вирішили стати депутатами. Наводити лад не лише у душах своїх парафіян, але й на Львівщині хочуть два православні та один греко-католицький отці. Вони є у списках трьох політичних партій, як кандидати до Львівської обласної ради.  Читайте найцікавіші львівські новини.

Так, священник храму Успіння Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької церкви Володимир Лужецький, що у Стебнику, четвертий у списку партії "Сила і честь" (округ №1).

Отець Володимир Лужецький. Фото: lifeinfo.Отець Володимир Лужецький. Фото: lifeinfo.

У місті Броди піти до влади вирішив настоятель церкви-каплиці первоверховних апостолів Петра і Павла Православної Церкви України Степан Шира. Священник четвертий у списку партії "Громадянська платформа" (округ №2).

Отець Степан Шира. Фото: gradleva.Отець Степан Шира. Фото: gradleva.

Отець Микола Біляк, священник храму Архистратига Михаїла Православної Церкви України, що в селі Сможе Сколівського району Львівщини, є третім у списку партії "Європейська солідарність" (округ №7).

Отець Микола Біляк. Фото: Скріншот із відео.Отець Микола Біляк. Фото: Скріншот із відео.

Нагадаємо, що вже зовсім скоро, а саме 25 жовтня, львів’янам доведеться визначатися, кого б вони хотіли бачити на посаді мера міста. Цьогоріч вперше обиратимуть не міського голову, а голову Львівської об’єднаної територіальної громади. І вперше за «мера Львова» голосуватимуть не лише містяни, але й мешканці кільканадцяти довколишніх міст, сіл і селищ.

VG Львів зібрав імена й досьє тих людей, які подали документи на реєстрацію у кандидати на посаду голови Львівського ОТГ. 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах