Внаслідок авіаудару на Яворівському полігоні загинув полковник Олег Ящишин

Внаслідок авіаудару на Яворівському полігоні загинув полковник Олег Ящишин

Внаслідок авіаудару на Яворівському полігоні загинув полковник Олег Ящишин Фото: facebook.com/oleh.nemchinov

Люди міста
15 березня 2022 14:51

Внаслідок ворожого авіаудару по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині 13 березня загинув полковник Олег Ящишин. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Мій батько загинув під час вчорашньої атаки на Міжнародний миротворчий центр. Я була там, але в іншій будівлі. Думаю, що він захищав мене увесь цей час бомбардування, і ось причина, чому я жива і майже не постраждала», – написала донька загиблого полковника Тетяна Ящишин.

Олег Ящишин був полковником, старшим викладачем Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Внаслідок авіаудару на Яворівському полігоні загинув полковник Олег ЯщишинВнаслідок авіаудару на Яворівському полігоні загинув полковник Олег Ящишин Фото: facebook.com/oleh.nemchinov

Панахида за загиблим Олегом Ящишиним відбулась сьогодні, 15 березня, об 11:00 у Гарнізонному Храмі Петра і Павла, що на вулиці Театральна, 13 у Львові. Поховали Олега Ящишина на Личаківському кладовищі.

Нагадаємо, зранку 13 березня російські війська завдали авіаударів по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині. ворог випустив понад 30 крилатих ракет класу «повітря-земля», більшість з яких було збито, адже спрацювала система протиповітряної оборони. На жаль, 35 осіб загинули, ще 134 з різним ступенем ураження перебувають у шпиталі.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах