«Ви мене одягати не будете»: «Міс Львів 2018» Наталія Болюх відреагувала на скандал

«Ви мене одягати не будете»: «Міс Львів 2018» Наталія Болюх відреагувала на скандал.

«Ви мене одягати не будете»: «Міс Львів 2018» Наталія Болюх відреагувала на скандал. Фото: https://www.facebook.com/Наталія Болюх

Люди міста
13 липня 2022 09:31

Володарка титулу «Міс Львів 2018» Наталія Болюх, яка втрапила у великий скандал, рекламуючи під час війни російський магазин одягу, прокоментувала свій вчинок.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Дорогі львів'яни, припиність писати мені гадості! Я в Москві живу задовго до початку воєнної операції! Те, що ви витрачаєте свій час на повідомлення і коментарі під моїми постами, ніяк не торкнеться мого життя! Ні я, ні мій мужчина не підтримуємо того, що відбувається. На даний момент ми нічого не можемо з цим зробити. Мені дуже прикро, що все саме так! Ви мене годувати та одягати не будете, тому не лізьте в мої рекламні пости", - написаоа Наталія Болюх.

Володарка титулу «Міс Львів 2018» Наталія Болюх, яка втрапила у великий скандал, рекламуючи під час війни російський магазин одягу, прокоментувала свій вчинок.Володарка титулу «Міс Львів 2018» Наталія Болюх, яка втрапила у великий скандал, рекламуючи під час війни російський магазин одягу, прокоментувала свій вчинок.

Нагадаємо, що володарка титулу «Міс Львів 2018» та віцеміс «Україна Всесвіт» 26-річна Наталія Болюх під час війни рекламує російський магазин одягу.

Зазначимо, що білявка зі Львова вже не вперше потрапляє у скандал. Так, у грудні 2018 року - за обійми з російським чиновником.  А у лютому 2022 року - за теж саме з російським співаком Григорієм Лепсом

Окрім того, у 2019 році Наталія Болюх оскандалилася після публікації світлин, зроблених під час поїздки Москву. Тоді ж вона поскаржилася в ефірі пропагандистського каналу, що у рідному місті Львові її переслідують, а «націоналісти» влаштували їй «репресії».  

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах