Мобілізація: за півтори доби на дорогах Львівщини спіймали 48 ухильників

фото: depo.ua

фото: depo.ua

Суспільство
09 лютого 2015 19:10

Працівники ДАІ спільно із представниками військкоматів під час рейду на дорогах Львівщини вручили 48 повісток військовозобов’язаним, які раніше ухилялися від мобілізації. Про це повідомляє zaxid.net

Як розповів 9 лютого під час брифінгу в. о. військового комісара Львівської області Олександр  Тіщенко, працівники військкоматів вручають повістки лише тим, хто ухиляється від призову. Вони мають при собі відповідні списки таких осіб.

Решті чоловіків віком від 25 до 60 років, які мають при собі документи, що підтверджують особу, вручають запрошення до військового комісаріату для уточнення особистих даних. Списки тих, хто не з’явився до військкомату у відведений термін після вручення запрошення, теж ведуть. Таким особам загрожує адміністративна відповідальність.

Загалом, за словами Тіщенка, на Львівщині переховуються від військових комісарів понад 2 тис. жителів області. Саме таких людей і перехоплюють на дорогах.

Нагадаємо, у вихідні на дорогах області разом з інспекторами ДАІ на блокпостах чергували працівники військкоматів, які вручали повістки та запрошення до військкомату усім, хто мав при собі документи.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Львів з новим прокурором

Як отримати повістку на роботі: досвід бориславських депутатів

Хроніка мобілізації: на Львівщині склали присягу екс-нардепи, журналісти і актори [ФОТО]

Что это значит: введен пограничный режим с четырьмя областями Украины

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах