Реабілітація солдатам: у Львові організовують ІТ-Академію для учасників АТО

Фото: plus.google.com

Фото: plus.google.com

Суспільство
26 лютого 2015 12:09

У Львові навчатимуть солдатів, які повернулись з АТО, IT-спеціальностям. Компанія ELEKS розпочинає набір слухачів в ІТ-академію серед військових, які повернулися із зони проведення АТО. Таким чином, вважають у ELEKS University, солдатам вдасться швидше адаптуватися до життя поза військом і отримати знання, які будуть корисними під час пошуку роботи, і не лише в галузі інформаційних технологій, повідомляє прес-служба ЛМР.

Програма ІТ-академії передбачає заняття двічі на тиждень по 3 години. Військовим викладатимуть основи мов програмування, дизайну та верстки, англійську мову, розповідатимуть про комунікаційні навички, принципи роботи в команді та як підготуватися до співбесіди.

Бажаючи прийняти участь можуть зареєструватись та стати студентами ІТ-академії від ELEKS. Реєстрація триватиме до 8 березня 2014 року. Зголоситися можна за посиланням:  http://ow.ly/JCJ0z

Аби запобігти можливим зловживанням, обов'язкова умова реєстрації — наявність документа, що засвідчує участь у військових діях на сході країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Паніка у магазинах: які продукти експерти не радять купувати про запас

На Львівщині спалахнула пожежа в багатоповерхівці: евакуювали 22 особи

Без паніки: як відреагував Львів на ситуацію з курсом гривні

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах