Мустафа Найєм і Сергій Лещенко викладатимуть журналістику у Львові

фото: 62.ua

фото: 62.ua

Суспільство
02 березня 2015 13:50

Народні депутати України Мустафа Найєм і Сергій Лещенко стали викладачами Українського католицького університету у Львові.

Вони суміщатимуть викладацьку діяльність із депутатською.

Як розповів ZAXID.NET викладач УКУ Отар Довженко, вони приїжджатимуть час від часу по кілька разів на семестр та викладатимуть у Школі журналістики короткі авторські курси.

"Раніше у нас була одна зустріч з Мустафою і три зустрічі із Сергієм, але це було у форматі розмови, а зараз це буде практична, закрита робота зі студентами", – зазначив Довженко.

За його словами, Найєм і Лещенко стали викладачами офіційно. У них в трудових книжках буде записано, що вони за сумісництвом є на півставки викладачами кафедри медіакомунікації та кафедри журналістики УКУ.

Про бажання викладати у Школі журналістики УКУ Найєм і Лещенко повідомили ще під час ІІ Львівського Медіафоруму, який відбувся у листопаді минулого року. Сергій Лещенко став викладачем УКУ раніше – в кінці лютого. Сьогодні, 2 березня, на сайті Школи журналістики з’явилося повідомлення про те, що у тандемі з ним викладатиме Мустафа Найєм.

Додамо, що у вересні минулого року Мустафа Найєм разом із Сергієм Лещенком оголосили про закінчення журналістської кар'єри у зв’язку з участю у позачергових парламентських виборах.

У жовтні 2014 року вони стали депутатами від "Блоку Петра Порошенка".

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 2 березня

2 березня: яке сьогодні свято та у кого іменини 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах