Онлайн-витяг: коли отримаємо вдосконалену послугу

фото з сайту eothon.vn

фото з сайту eothon.vn

Суспільство
13 березня 2015 16:01

У березні мешканці Львівщини можуть отримати електронний витяг з Єдиного державного реєстру юридичний та фізичних осіб через мережу Інтернет.

Про це сьогодні, 13 березня, під час прес-конференції повідомила Начальник реєстраційної служби ГУ юстиції у Львівській області Любов Ясінська.

"У березні планують запустити вдосконалену послугу "Онлайн-витяг".  Тепер людина, перебуваючи просто у своєму офісі, може отримати електронний витяг, довідку чи виписку з реєстрів, перед тим оплативши послугу своєю платіжною карточкою,  яка одразу  ідентифікує особу. Також для цього витягу  не потрібно цифровий підпис та  печатка реєстратора. Однак, "онлайн-витяг" буде мати ту саму юридичну силу, відповідно до того, що надають державні реєстратори", – сказала Любов Ясінська.

Ця сама система стосується і онлайн-видачі інформаційної довідки. Єдина відмінність - в ній буде лише інформація про наявність або відсутність певного зареєстрованого майна.

Крім того, у квітні цього року буде запроваджена нова послуга в електронному вигляді витягу за результатами реєстрації або рішення про відмову чи зупинення розгляду заяви.

Також цьогоріч громадяни можуть зареєструвати права на нерухомість  у скорочені строки за додаткову оплату. Кошти за терміновість будуть спрямовані на виплату винагороди держреєстраторам.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

У Львові порахують домашніх улюбленців: що потрібно знати про реєстрацію тварин

Що вирішила львівська громада: пам’ятник Шептицькому чи сквер

Прочитано про Львів: що пишуть і говорять про місто 13 березня 

13 березня: яке сьогодні свято та у кого іменини

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах